PS4 DualShock şarj almıyor

messiciömer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 senelik DualShock 4'te şunu fark ettim, ne zaman o kolla oynamak istesem şarj alıyor gözüküyor ama çıkardığım gibi kol kapanıyor. Kapanmadan önce kırmızı ışık yakıp kapanıyor pek bir zamanım yok, yarın sabah 5'te Çanakkale'ye gideeceğim. Acil düzeltmem lazım önerileriniz nelerdir? Sorun nedir ne olur cevap verin.

Hocam şarj alıyor gösterdiğine göre muhtemelen kablo da bir sorun yoktur sorun kolda ise de muhtemelen 1 gün içerisinde de zor çözersin geçmiş olsun.

Arkadaşlar 5 senelik DualShock 4'te şunu fark ettim, ne zaman o kolla oynamak istesem şarj alıyor gözüküyor ama çıkardığım gibi kol kapanıyor. Kapanmadan önce kırmızı ışık yakıp kapanıyor pek bir zamanım yok, yarın sabah 5'te Çanakkale'ye gideeceğim. Acil düzeltmem lazım önerileriniz nelerdir? Sorun nedir ne olur cevap verin.

Hocam geçmiş olsun. Kol şarja takın 10 dakika dursun öyle. Sonra ortadaki PlayStation tuşuna basılı tutun, çıkan menüde en altta pil simgesinin üstünde "?" Varsa geçmiş olsun. Bende de aynı sorun vardı tamiree götürdüm anakart sıkıntılı dediler 1200 TL masrafı var dediler.

Hocam geçmiş olsun. Kol şarja takın 10 dakika dursun öyle. Sonra ortadaki PlayStation tuşuna basılı tutun, çıkan menüde en altta pil simgesinin üstünde "?" varsa geçmiş olsun. Bende de aynı sorun vardı tamiree götürdüm anakart sıkıntılı dediler 1200 TL masrafı var dediler.

Hocam bende soru işareti falan çıkmıyor 3 gün şarjda bıraktım 1 diş gösterdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı