PS4 DualShock Steam bağlama

BeratKaya00

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende orijinal PS4 DualShock var Steam'e bağlıyorum oyunlara giriyorum ama Xbox tuşları gözüküyor farklı program indirmeden düzeltebilir miyim örnek PES 21 de sağ altta X e bas yerine B'ye bas diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'i geniş ekran moduna alın kontrolcü kısmından PS tikini açın diğerlerini kaldırın.

Oyunda destek olmadan dediğiniz hiçbir anlam ifade etmiyor. Kaldı ki desteği varsa Steam girdisini tamamen kapatmak gerekli. Bu sebeple dislike attım, yanlış bilgi içermekte.

Oyunda destek olmadan dediğiniz hiçbir anlam ifade etmiyor. Kaldı ki desteği varsa Steam girdisini tamamen kapatmak gerekli. Bu sebeple dislike attım, yanlış bilgi içermekte.
Aynı sıkıntıyı farklı bir oyunda yaşadım eğer Steam üzerinden ayarlanıyorsa öyle yaptığımda çalışmıştı.

Aynı sıkıntıyı farklı bir oyunda yaşadım eğer Steam üzerinden ayarlanıyorsa öyle yaptığımda çalışmıştı.
Çalışıyor zaten arkadaştada. PS arayüzü yok, Xbox arayüzü var. Steam zaten PS kontrolcülerini Xbox olarak tanıtır.

Eğer oyunda destek varsa Steam’de girdi kapatıp öyle oyuna girmek lazım. Aksi takdirde butonlar Xbox çıkacaktır. Örnek: Witcher 3.

Pes21 de böyle bir destek olduğunu sanmıyorum ama. Yeni oyunlarda var bu.

Arkadaşın sorununu anladım zaten ben aynı sorunu böyle çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…