PS4 Dying Light için 60 FPS patch

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Bildiğiniz üzere PS4 Pro dışında bütün PS4'ler için Dying Light 30FPS oldu, ben 30 FPS oynamak istemiyorum, herhangi bir yöntem var mı 60 FPS yapabilmem için?

Bu arada 30FPS oynarken sorun yaşar mıyım kasma açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:

30 FPS kasma gibi gözükebilir size daha önce 60 FPS alıştıysanız arada sonuçta 2 kat fark var ayrıca patch vs. orijinal yasal PS kullanıyorsanız olmaz diye biliyorum.

Zaten Dying Light PS4 için 30 FPS ile piyasaya çıkmadı mı?
Bildiğim kadarıyla çoğu büyük yapım 60FPS olarak çıkmıyordu zaten PS4'e.

Arkadaş 60 FPS oynadığını zannediyordur belki çünkü PC portu ile PS portu çok farklı PS portunda 30 FPS bana daha akıcı geliyordu arkadaş makale vs. görmüş olabilir

30 FPS kasma gibi gözükebilir size daha önce 60 FPS alıştıysanız arada sonuçta 2 kat fark var ayrıca patch vs. orijinal yasal PS kullanıyorsanız olmaz diye biliyorum.
Hocam DL'yi PC'de low ayarlarda 30fps oynamıştım, zaten bu yüzden ps4'den heves edip alacağım yine de zevk alır mıyım?

Hocam bide ps4 analogu yavaş olduğu için 30FPS sanki 60FPS gibi geliyor doğru biliyorum değil mi?

Evet sanırım öyle oldu zaten geçenlerde PS5 ve Pro icin 60fps geldi.

Arkadaş 60 FPS oynadığını zannediyordur belki çünkü PC portu ile PS portu çok farklı PS portunda 30 FPS bana daha akıcı geliyordu arkadaş makale vs. görmüş olabilir
Hocam dediğim gibi ilk defa oynayacağım, normalde PC'de 30fps oynamıştım ama PC 30fps'si ile PS aynı olmuyor sanırım.

Son düzenleme:

Olabilir bana nedense PC'deki 30 FPS psdeki 30 FPS'den daha kötü geliyor. Zevk alırsınız illaki zaten bir yerden sonra gözleriniz alışır düşük FPS

oyun zaten 60 fps havaya bak anlarsın fps droplar çok fazla sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…