Hikmek dri Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 İnternetten EA Play oyunlarına baktığımda FIFA 20 var ama PlayStation'un sitesinde EA Play oyun listesine baktığımda FIFA 20 yok. EA Play kullanan varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleme: 5 Aralık 2020
İnternetten EA Play oyunlarına baktığımda FIFA 20 var ama PlayStation'un sitesinde EA Play oyun listesine baktığımda FIFA 20 yok. EA Play kullanan varsa yazarsa sevinirim.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.473 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Ben FIFA 21 çıkmadan önce EA Play ile FIFA 20 oynuyordum, halan daha olması lazım fakat dikkat et FIFA 21 yok EA Play'de.
Ben FIFA 21 çıkmadan önce EA Play ile FIFA 20 oynuyordum, halan daha olması lazım fakat dikkat et FIFA 21 yok EA Play'de.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.611 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Buraya bakabilirsiniz. FIFA 20 var. EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic Arts Get more from your games with an EA Play membership. Get exclusive content, play new titles early, and access our best games. www.ea.com
Buraya bakabilirsiniz. FIFA 20 var. EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic Arts Get more from your games with an EA Play membership. Get exclusive content, play new titles early, and access our best games. www.ea.com
Hikmek dri Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 KRALCAN dedi: Ben FIFA 21 çıkmadan önce EA Play ile FIFA 20 oynuyordum, halan daha olması lazım fakat dikkat et FIFA 21 yok EA Play'de. Genişletmek için tıkla... 160634 dedi: Buraya bakabilirsiniz. FIFA 20 var. EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic Arts Get more from your games with an EA Play membership. Get exclusive content, play new titles early, and access our best games. www.ea.com Genişletmek için tıkla... fifa 20 bir çok yerde var yazıyordu ama benim kafamı bu karıştırmıştı. Aydınlattığın için sağol. Resmi PlayStation™Store Türkiye
KRALCAN dedi: Ben FIFA 21 çıkmadan önce EA Play ile FIFA 20 oynuyordum, halan daha olması lazım fakat dikkat et FIFA 21 yok EA Play'de. Genişletmek için tıkla... 160634 dedi: Buraya bakabilirsiniz. FIFA 20 var. EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic Arts Get more from your games with an EA Play membership. Get exclusive content, play new titles early, and access our best games. www.ea.com Genişletmek için tıkla... fifa 20 bir çok yerde var yazıyordu ama benim kafamı bu karıştırmıştı. Aydınlattığın için sağol. Resmi PlayStation™Store Türkiye
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.611 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #6 @ömer faik FIFA 21 10 saat deneme sürümü var. FIFA 20 sınırsız.