Çözüldü PS4 Edition Minecraft alındıktan sonra Minecraft Java alınıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Bedrock diye bir şey daha yokken PS4 Edition Minecraft almıştım. Sonra Bedrock'a döndü ve uzun zaman sonra tekrar oyuna girdiğimde Java Edition alabilirsiniz gibi bir mesaj çıktı karşıma ama Mojang'ın sitesine ve Microsoft Store'a baktığımda satın al diyor Java için. Java sahibi miyim şu an? Sahibiysem nasıl alacağım?

Çözüm
Bedrock diye bir şey daha yokken PS4 Edition Minecraft almıştım. Sonra Bedrock'a döndü ve uzun zaman sonra tekrar oyuna girdiğimde Java Edition alabilirsiniz gibi bir mesaj çıktı karşıma ama Mojang'ın sitesine ve Microsoft Store'a baktığımda satın al diyor Java için. Java sahibi miyim şu an? Sahibiysem nasıl alacağım?

Oyun konsolları ve mobil Java kampanyası kapsamına girmiyor. Kampanya 7 Haziran'da bitti.

Oyun konsolları ve mobil Java kampanyası kapsamına girmiyor. Kampanya 7 Haziran'da bitti.

Çözüm
7 Haziran'dan önce de alamıyordum değil mi? Bir şey kaçırmadım yani?

Alamıyordun. Ama eğer bütçeniz varsa 85 TL olan bundle pakette hem Java hem bedrock bulunan paketi PC için alabilirsiniz. Euro kuruna bakınca 400 TL verilecek oyun için daha uyguna alıyorsunuz. Ve Bedrock'unda sahibi oluyorsunuz. Tek taşla iki kuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı