vorick0981 Picopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 PS4 cihazımda ki tüm oyunlarda veri bozuk veya eklenti bozuk hatası veriyor. Veri tabanını yeniden yükledim fakat herhangi bir sonuç alamadım.
PS4 cihazımda ki tüm oyunlarda veri bozuk veya eklenti bozuk hatası veriyor. Veri tabanını yeniden yükledim fakat herhangi bir sonuç alamadım.
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 21 Temmuz 2023 #2 Elektrik kesintisiyle ya da çalışırken fişin prizden çekilmesi gibi, ani kapanma vs. oldu mu?
vorick0981 Picopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 Eşkıya dedi: Elektrik kesintisiyle ya da çalışırken fişin prizden çekilmesi gibi, ani kapanma vs. oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bugün oyun oynarken birden hata verdi.
Eşkıya dedi: Elektrik kesintisiyle ya da çalışırken fişin prizden çekilmesi gibi, ani kapanma vs. oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bugün oyun oynarken birden hata verdi.
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 22 Temmuz 2023 #4 PS4 sıfır mı ikinci el mi? Çünkü hard diski değiştirilmiş olabilir, kendi orijinal hard diski mi?
vorick0981 Picopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 Eşkıya dedi: PS4 sıfır mı ikinci el mi? Çünkü hard diski değiştirilmiş olabilir, kendi orijinal hard diski mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal sifir PS4.
Eşkıya dedi: PS4 sıfır mı ikinci el mi? Çünkü hard diski değiştirilmiş olabilir, kendi orijinal hard diski mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal sifir PS4.
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 22 Temmuz 2023 #6 vorick0981 dedi: Evet orijinal sifir PS4. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunları tamamen silip yeniden kurulum yapmanızı önerebilirim son çare olarak...
vorick0981 dedi: Evet orijinal sifir PS4. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunları tamamen silip yeniden kurulum yapmanızı önerebilirim son çare olarak...
vorick0981 Picopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #7 Eşkıya dedi: O zaman oyunları tamamen silip yeniden kurulum yapmanızı önerebilirim son çare olarak... Genişletmek için tıkla... Tamamen reset attim hala bir sonuç alamadim son carem artik PlayStation destege yazmak.
Eşkıya dedi: O zaman oyunları tamamen silip yeniden kurulum yapmanızı önerebilirim son çare olarak... Genişletmek için tıkla... Tamamen reset attim hala bir sonuç alamadim son carem artik PlayStation destege yazmak.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Temmuz 2023 #8 ROM hasarlı olabilir format da sorunu çözmeyebilir.
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 22 Temmuz 2023 #9 vorick0981 dedi: Tamamen reset attim hala bir sonuç alamadim son carem artik PlayStation destege yazmak. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den cevap alamazsanız, Londra'ya yazın İngilizce olarak. Umarım sorununuz çözülür.
vorick0981 dedi: Tamamen reset attim hala bir sonuç alamadim son carem artik PlayStation destege yazmak. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den cevap alamazsanız, Londra'ya yazın İngilizce olarak. Umarım sorununuz çözülür.