sakuta00 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Ya şimdi PS'de sorun yokta televizyonda sorun var çünkü monitöre takıp denedim açtı ama televizyonda açmıyor nasıl düzeltebilirim?
Ya şimdi PS'de sorun yokta televizyonda sorun var çünkü monitöre takıp denedim açtı ama televizyonda açmıyor nasıl düzeltebilirim?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Şubat 2023 #2 sakuta00 dedi: Ya şimdi PS'de sorun yokta televizyonda sorun var çünkü monitöre takıp denedim açtı ama televizyonda açmıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam televizyonda PS 4'e aldınız mı? (o HDMI falan seçme ekranında diyorum.)
sakuta00 dedi: Ya şimdi PS'de sorun yokta televizyonda sorun var çünkü monitöre takıp denedim açtı ama televizyonda açmıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam televizyonda PS 4'e aldınız mı? (o HDMI falan seçme ekranında diyorum.)
sakuta00 Decapat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 EsatKa dedi: Hocam televizyonda PS 4'e aldınız mı? (o HDMI falan seçme ekranında diyorum.) Genişletmek için tıkla... Aldım 6 yıldır oynuyorum ilk kez böyle sorun oldu
EsatKa dedi: Hocam televizyonda PS 4'e aldınız mı? (o HDMI falan seçme ekranında diyorum.) Genişletmek için tıkla... Aldım 6 yıldır oynuyorum ilk kez böyle sorun oldu