sefa1007 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Normalde ekran gelirdi, şimdi birden gelmemeye başladı. İçini açtığımda böyle bir sorunla karsilastim. Sorun nedir? Ona göre tamire vereceğim.
Normalde ekran gelirdi, şimdi birden gelmemeye başladı. İçini açtığımda böyle bir sorunla karsilastim. Sorun nedir? Ona göre tamire vereceğim.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 6 27 Haziran 2025 #2 Entegre yanmış belli ki.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.346 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 Hdmi port bozulmuş. Daha önce işlem gördümü?
sefa1007 Zeptopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 BlackRazorX dedi: Entegre yanmış belli ki. Genişletmek için tıkla... Öyle midir hocam ona göre yaptırayım Rogturk dedi: Hdmi port bozulmuş. Daha önce işlem gördümü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kuzenimden almıştım
BlackRazorX dedi: Entegre yanmış belli ki. Genişletmek için tıkla... Öyle midir hocam ona göre yaptırayım Rogturk dedi: Hdmi port bozulmuş. Daha önce işlem gördümü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kuzenimden almıştım
murat1907 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #5 sefa1007 dedi: Normalde ekran gelirdi, şimdi birden gelmemeye başladı. İçini açtığımda böyle bir sorunla karsilastim. Sorun nedir? Ona göre tamire vereceğim. Eki Görüntüle 2522145 Genişletmek için tıkla... Hdmi gibi görunuyor daha fazla kurcalayip ariza eklemeyin üstune saglam ps tamiri yapan yerlere verin bilgisayarcilara kesinlikle tamir ettirmeyin onlar cihazi çöp edip size teslim eder
sefa1007 dedi: Normalde ekran gelirdi, şimdi birden gelmemeye başladı. İçini açtığımda böyle bir sorunla karsilastim. Sorun nedir? Ona göre tamire vereceğim. Eki Görüntüle 2522145 Genişletmek için tıkla... Hdmi gibi görunuyor daha fazla kurcalayip ariza eklemeyin üstune saglam ps tamiri yapan yerlere verin bilgisayarcilara kesinlikle tamir ettirmeyin onlar cihazi çöp edip size teslim eder