Ege kaan düşoğlu Hectopat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 101 Çözümler 1 27 Nisan 2020 #1 Selamlar arkadaşlar bana PS4'ten güzel 1080P ekran kaydı alabileceğim bir capture card önerebilir misiniz? Fiyat aralığı 500-1000 teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2020
Selamlar arkadaşlar bana PS4'ten güzel 1080P ekran kaydı alabileceğim bir capture card önerebilir misiniz? Fiyat aralığı 500-1000 teşekkürler.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #2 Oyuna başladığınız anda PS4 kaydetmeye başlar. Share tusuna basarak son oynadığınız 15 dakikanın kaydını kaydedebilirsiniz. Elgato'nun ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim.
Oyuna başladığınız anda PS4 kaydetmeye başlar. Share tusuna basarak son oynadığınız 15 dakikanın kaydını kaydedebilirsiniz. Elgato'nun ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim.
Ege kaan düşoğlu Hectopat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 101 Çözümler 1 27 Nisan 2020 #3 Cruslan dedi: Oyuna başladığınız anda PS4 kaydetmeye başlar. Share tusuna basarak son oynadığınız 15 dakikanın kaydını kaydedebilirsiniz. Elgato'nun ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ps4 ü o özelliğini biliyorum fakat o 720p kayıt alıyor ve çok sıkıştırıyor videoyu ben daha çok ürün kullananlar var ise bana önericekleri capture cardları merak ettiğim için sormuştum yanıtın için teşekkürler.
Cruslan dedi: Oyuna başladığınız anda PS4 kaydetmeye başlar. Share tusuna basarak son oynadığınız 15 dakikanın kaydını kaydedebilirsiniz. Elgato'nun ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ps4 ü o özelliğini biliyorum fakat o 720p kayıt alıyor ve çok sıkıştırıyor videoyu ben daha çok ürün kullananlar var ise bana önericekleri capture cardları merak ettiğim için sormuştum yanıtın için teşekkürler.