Olduğunu zannetmiyorum.PS4 emülatörleri var mı? İnternette pcsx4 diye bir şey buldum.
PS3 öykünücüsü, PS3'ün kullandığı CELL mimarisi yüzünden bu kadar zor çalışıyor. Çoğu platformda kullanılan x86 mimarisine uymadığı için optimizasyonu ve adapte edilmesi çok zor. PS4 için olan öykünücü çok daha rahat tasarlanacaktır.Üst düzey sistemler PS3 öykünücüsü bile doğru düzgün çalıştıramıyor. PS4 öykünücüsüne daha çok var.
Daha rahat tasarlanacaktır ancak, yine de üst düzey sistemler isteyecektir diye düşünüyorum. Konsol öyküncüleri genel olarak PC'de sorun çıkarıyor ve bunun tek örneği PS3 emulatörü değil. Umarım PS4 emulatörü daha iyi bir optimizasyon ile gelir.PS3 öykünücüsü, PS3'ün kullandığı CELL mimarisi yüzünden bu kadar zor çalışıyor. Çoğu platformda kullanılan x86 mimarisine uymadığı için optimizasyonu ve adapte edilmesi çok zor. PS4 için olan öykünücü çok daha rahat tasarlanacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.