Merhabalar, ithalatçı garantili bir PS4 aldım, inşallah olmaz fakat olur da bir teknik sıkıntı çıkarsa bunu Sony’e gönderip belirli bir ücret karşılığı tamir ettirebiliyor muyum?
Garantisi varsa ithalatçının kendi tamircileri vardır. Kullanıcı hatası değil üretim hatası ise ücretsiz arıza tamir ederler, fakat kullanıcı hatası derse makineyi alıp dışarda bir ustaya yaptırman daha ekonomik olucaktır.
Garantisi varsa ithalatçının kendi tamircileri vardır. Kullanıcı hatası değil üretim hatası ise ücretsiz arıza tamir ederler, fakat kullanıcı hatası derse makineyi alıp dışarda bir ustaya yaptırman daha ekonomik olucaktır.
Makineyi tozdan uzak tut, toz gelmiycek bir yerde dursun bir de şunu kullan Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR Fiyatı birşey olmaz. Bozulmaz durduk yere merak etme.
Fişten çekip kapama sakın her zaman ayarlardan kapat-aç.
Siz Sony Eurasia garantili mi aldınız da Sony tamir etsin . Garanti İthalatçı Garantisi XD. Geçmiş olsun. Bozulmaması için bol bol dua edin. Ben olsam 100-200 fazla verirdim Sony Eurasia alırdım. Ama çok üzülme şimdi. Zaten PS o kadar sık bozulan alet değil. Ama 1 kere bozulur, uğraşırsın.