D Dnz_Arda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim?
PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim?
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2021 #2 Dnz_Arda dedi: PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ailen en iyisini yapıyor.
Dnz_Arda dedi: PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ailen en iyisini yapıyor.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Nisan 2021 #3 Dnz_Arda dedi: PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Şarj istasyonuna ihtiyacınız var. Ayrıca telefoncuya götürürseniz yaparlar. Benim DS4'lerden birsi de bu şekilde olmuştu, yaptırdım.
Dnz_Arda dedi: PS4 kolum bozuldu ve sınavlarım olduğu için ailem almıyor. Üstteki şarj dişleri kırıldı bir tek ext kaldı, şarj istasyonu dışında şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Şarj istasyonuna ihtiyacınız var. Ayrıca telefoncuya götürürseniz yaparlar. Benim DS4'lerden birsi de bu şekilde olmuştu, yaptırdım.