Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.664 Çözümler 11 Yer İstanbul 3 Aralık 2022 #1 Artık bu konsolda oyun oynamak işkence haline geldi. Fan sesi sorununu çözmemin bir yöntemi var mı? Yoksa satacağım.
Artık bu konsolda oyun oynamak işkence haline geldi. Fan sesi sorununu çözmemin bir yöntemi var mı? Yoksa satacağım.
E er cvs99 Femtopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 35 3 Aralık 2022 #2 Fan sesi fat kasalarda kronik minimuma indirmek için macun, ped yenileyebilirsiniz.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Aralık 2022 #3 Eagle_Paw dedi: Artık bu konsolda oyun oynamak işkence haline geldi. Fan sesi sorununu çözmemin bir yöntemi var mı? Yoksa satacağım. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözümü çok zor. Lakin konsoldaki fanı çıkarıp diğer firmaların yaptığı fanı takabilirsiniz lakin kolay olmayacaktır.
Eagle_Paw dedi: Artık bu konsolda oyun oynamak işkence haline geldi. Fan sesi sorununu çözmemin bir yöntemi var mı? Yoksa satacağım. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözümü çok zor. Lakin konsoldaki fanı çıkarıp diğer firmaların yaptığı fanı takabilirsiniz lakin kolay olmayacaktır.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.664 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Aralık 2022 #4 Mr.DarkTech dedi: Maalesef çözümü çok zor. Lakin konsoldaki fanı çıkarıp diğer firmaların yaptığı fanı takabilirsiniz lakin kolay olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Sökme takma işlerinde pek iyi değilim, değiştirebilecek birine versem çok pahalıya mal olur mu?
Mr.DarkTech dedi: Maalesef çözümü çok zor. Lakin konsoldaki fanı çıkarıp diğer firmaların yaptığı fanı takabilirsiniz lakin kolay olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Sökme takma işlerinde pek iyi değilim, değiştirebilecek birine versem çok pahalıya mal olur mu?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Aralık 2022 #5 Eagle_Paw dedi: Sökme takma işlerinde pek iyi değilim, değiştirebilecek birine versem çok pahalıya mal olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı olacağını sanmıyorum ama bence fat kasayı kullanmayın. Satıp üstüne biraz ekleyip slim kasa almanızı öneririm.
Eagle_Paw dedi: Sökme takma işlerinde pek iyi değilim, değiştirebilecek birine versem çok pahalıya mal olur mu? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı olacağını sanmıyorum ama bence fat kasayı kullanmayın. Satıp üstüne biraz ekleyip slim kasa almanızı öneririm.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.664 Çözümler 11 Yer İstanbul 8 Aralık 2022 #6 Mr.DarkTech dedi: Çok pahalı olacağını sanmıyorum ama bence fat kasayı kullanmayın. Satıp üstüne biraz ekleyip slim kasa almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Satarsam ps4 almam zaten tekrar. Series S falan bakarım. 30 fps, uçak motoru gibi fan sesi çekemiyorum artık. Teşekkürler öneri için.
Mr.DarkTech dedi: Çok pahalı olacağını sanmıyorum ama bence fat kasayı kullanmayın. Satıp üstüne biraz ekleyip slim kasa almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Satarsam ps4 almam zaten tekrar. Series S falan bakarım. 30 fps, uçak motoru gibi fan sesi çekemiyorum artık. Teşekkürler öneri için.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Aralık 2022 #7 Eagle_Paw dedi: Satarsam ps4 almam zaten tekrar. Series S falan bakarım. 30 fps, uçak motoru gibi fan sesi çekemiyorum artık. Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller.
Eagle_Paw dedi: Satarsam ps4 almam zaten tekrar. Series S falan bakarım. 30 fps, uçak motoru gibi fan sesi çekemiyorum artık. Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller.