Makine ilk alındığı zamanlarda toplam 200-300 saat kadar kullanıldı. En son 10 ay önce 6.2 sürüme güncelledim 10-15 saat kadar kullanıp tekrar kaldırdım. Oyunlarda biraz sesli çalışıyor. Kozmetik olarak tertemiz, joystiğin şarj kablosu bazen temazsızlık yapıyor telefonun şarj kablosunu kullanıyordum.
Yanında yaklaşık 15 oyunlu iki ayrı hesap vereceğim, çift hak şeklinde, mail bilgilerini değiştireceksiniz. ID değiştirme hakları da duruyor.
İlk hesapta;
Battlefield 1
Battlefield 4
NFS PayBack
NBA 2K18 bulunmakta.
İkinci hesapta ise;
PES 2018
FIFA 17
WWE 2K16
Watch Dogs
Mad Max
Metro: Last Night Redux
Dead Island Definitive Edition ve ekstra olarak oyunlar bulunmakta.
İstediğim fiyat hesaplarla birlikte 1250TL, hesaplar olmadan 1050TL'dir. Pazarlık söz konusu değildir.
İşime yarayacak şeylerle takas düşünebilirim. Takas tekliflerinizi mail ile değil buradan mesaj yoluyla iletmenizi rica ederim.
Yanında yaklaşık 15 oyunlu iki ayrı hesap vereceğim, çift hak şeklinde, mail bilgilerini değiştireceksiniz. ID değiştirme hakları da duruyor.
İlk hesapta;
Battlefield 1
Battlefield 4
NFS PayBack
NBA 2K18 bulunmakta.
İkinci hesapta ise;
PES 2018
FIFA 17
WWE 2K16
Watch Dogs
Mad Max
Metro: Last Night Redux
Dead Island Definitive Edition ve ekstra olarak oyunlar bulunmakta.
İstediğim fiyat hesaplarla birlikte 1250TL, hesaplar olmadan 1050TL'dir. Pazarlık söz konusu değildir.
İşime yarayacak şeylerle takas düşünebilirim. Takas tekliflerinizi mail ile değil buradan mesaj yoluyla iletmenizi rica ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: