PS4 Fat kasada HDR desteği var mı?

Anlkrl16

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Ben daha yeni PS4 fat aldım ama görüntünün çok iyi olmadığını fark ettim. TV 1080p ve HDR desteklemiyor. HDMI kablom 2.0, bu 2.0 olması sanırım HDR için yeterli.

Neyse, benim sormak istediğim şey şu; ben yeni bir HDR destekleyen TV veya monitör alacağım fakat PS4'üm HDR desteklemiyor ise boşa almış olacağım sanırım yani sorum başlıkta aslında. PS4 fat kasa HDR destekler mi ve rekabetçi oyunlarda (CoD Warzone, Apex War Thunder) HDR'in bir önemi var mı? Zaten her oyunda desteklenen bir şey değil sanırım.

Sadece renkleri değiştiren bir özellik ki gözün alışık değilse ilk HDR kullanışında gözün fazlasıyla ağrıyabilir. Televizyon büyükse 1080p çözünürlük yetersiz diye düşünüyorum. Kısacası HDR o kadar önemli bir özellik değil. ( anlışım varsa kusura bakmayın, doğrusunu biliyorsanız düzeltin)

Sanırım HDR Slim ve Pro modellerinde var idi. Sonradan güncelleme ile geldi. Her oyunda yok. Renkler daha canlı vb. özellikler var. Rekabetçi oyunlarda önemli değil. Hatta rahatsız bile edebilir.

Güncelleme ile geldi fakat her oyunda HDR yok. HDMI 2.0 destekli TV/Monitör ile kullanabilirsiniz.

Anladım yani HDR çok da önemli değil ama benim acilen güzel bir monitör almam gerek bu TV ile olacak iş değil hepinize teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…