Y yugisaki Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 PS4 fat kasa var malum 500GB yetmiyor. SSD mi takacağım HDD mi takacağım hiç anlamıyorum. Ne yapmam lazim depolama alanini yükseltmek için? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
PS4 fat kasa var malum 500GB yetmiyor. SSD mi takacağım HDD mi takacağım hiç anlamıyorum. Ne yapmam lazim depolama alanini yükseltmek için?
FrostyIsNOTHere Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Bildiğim kadarıyla harici HDD veya SSD takabiliyorsun. Artı 0 Eksi
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 20 Nisan 2024 #3 yugisaki dedi: PS4 fat kasa var malum 500GB yetmiyor. SSD mi takacağım HDD mi takacağım hiç anlamıyorum. Ne yapmam lazim depolama alanini yükseltmek için? Genişletmek için tıkla... HDD taksan da SSD taksan da pek fark etmez. Sadece depolamayı yükseltmeyi hedefliyorsanız HDD. Artı 0 Eksi
yugisaki dedi: PS4 fat kasa var malum 500GB yetmiyor. SSD mi takacağım HDD mi takacağım hiç anlamıyorum. Ne yapmam lazim depolama alanini yükseltmek için? Genişletmek için tıkla... HDD taksan da SSD taksan da pek fark etmez. Sadece depolamayı yükseltmeyi hedefliyorsanız HDD.
FrostyIsNOTHere Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya da bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya da bakabilirsiniz.
KS KS Y yugisaki Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 770862 dedi: HDD taksan da SSD taksan da pek fark etmez. Sadece depolamayı yükseltmeyi hedefliyorsanız HDD. Genişletmek için tıkla... Sadece depolama yükselteceğim ya. FrostyIsNOTHere dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
770862 dedi: HDD taksan da SSD taksan da pek fark etmez. Sadece depolamayı yükseltmeyi hedefliyorsanız HDD. Genişletmek için tıkla... Sadece depolama yükselteceğim ya. FrostyIsNOTHere dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.