Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar neden böyle diyor anlamadım yardımcı olabilir misin? Bir de bunu kapatabilir miyim? Sinir oluyorum çıkınca bu uyarı.
Arkadaşlar neden böyle diyor anlamadım yardımcı olabilir misin? Bir de bunu kapatabilir miyim? Sinir oluyorum çıkınca bu uyarı.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 16 Ocak 2021 #2 Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir.
Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 Silinen üye dedi: Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kapatıcaz yanlışlıkla bir kere share tıkladım o kadar. Yok mu? Yardım edecek kimse. Silinen üye dedi: Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir. Genişletmek için tıkla... Reis yardım etsen iyi olur vallahi. Son düzenleme: 16 Ocak 2021
Silinen üye dedi: Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kapatıcaz yanlışlıkla bir kere share tıkladım o kadar. Yok mu? Yardım edecek kimse. Silinen üye dedi: Hocam oyun kaydınız açıktır. Ve siz o engellenen sahneye girdiğinizde size böyle bir uyarı verecektir. Genişletmek için tıkla... Reis yardım etsen iyi olur vallahi.