LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 10 Kasım 2020 #1 Babam yurt dışındaydı ve benim için FIFA 21 champions Edition satın aldı fakat oyunun dil seçeneklerinde Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Babam yurt dışındaydı ve benim için FIFA 21 champions Edition satın aldı fakat oyunun dil seçeneklerinde Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabilirim?
SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 10 Kasım 2020 #2 Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde. Artı 0 Eksi
Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 10 Kasım 2020 #3 Bir yolu yok ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 10 Kasım 2020 #4 Yurt dışından alındığı için yapamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 13 Kasım 2020 #5 SirSakurai dedi: Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde. Genişletmek için tıkla... Ben Simmons dedi: Yurt dışından alındığı için yapamazsın. Genişletmek için tıkla... ardayzr dedi: Bir yolu yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim ingilizce oynayacağız artık yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
SirSakurai dedi: Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde. Genişletmek için tıkla... Ben Simmons dedi: Yurt dışından alındığı için yapamazsın. Genişletmek için tıkla... ardayzr dedi: Bir yolu yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim ingilizce oynayacağız artık yapacak bir şey yok.
ultraoyuncu24 Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #6 BerkayBey27 dedi: Babam yurt dışındaydı ve benim için FIFA 21 champions Edition satın aldı fakat oyunun dil seçeneklerinde Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tanıdığın bir PS4 oyunları satan yer var ise değiştirmeyi teklif edin. Artı 0 Eksi
BerkayBey27 dedi: Babam yurt dışındaydı ve benim için FIFA 21 champions Edition satın aldı fakat oyunun dil seçeneklerinde Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tanıdığın bir PS4 oyunları satan yer var ise değiştirmeyi teklif edin.
B Barış Çelebi Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 12 3 Mart 2021 #7 SirSakurai dedi: Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde. Genişletmek için tıkla... PC için yapılıyormu acaba? bende FIFA 21 aldım ama Türkçe yok Artı 0 Eksi
SirSakurai dedi: Farklı bir bölgeden aldığınız için yoksa bir şey yapamazsınız. Konsol da yama yapılmıyor diye biliyorum PES haricinde. Genişletmek için tıkla... PC için yapılıyormu acaba? bende FIFA 21 aldım ama Türkçe yok