Sooend Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 228 10 Ağustos 2023 #1 PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım)
PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım)
CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 eskidi artık cihazınız da eskiyse olması çok normal. Benim de PS4'üm var bende de oluyor.
Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 eskidi artık cihazınız da eskiyse olması çok normal. Benim de PS4'üm var bende de oluyor.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Ağustos 2023 #3 Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Normal eskidi artık ps4
Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Normal eskidi artık ps4
E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 PS4 öyle sanırsam, benim konsolumda aynı durum mevcut çözümünü araştırdım fakat bulamadım.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.494 Çözümler 23 Yer Tottenham 10 Ağustos 2023 #5 Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Çözümü yok oyun öyle direk.
Sooend dedi: PS4 üzerinden FIFA23 oynuyorum maç içinde kasma yok ama menülerde çok takılıyor nasıl çözebilirim? (Tüm güncellemeleri yaptım) Genişletmek için tıkla... Çözümü yok oyun öyle direk.
Sooend Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 228 10 Ağustos 2023 #6 erenspurs dedi: Çözümü yok oyun öyle direk. Genişletmek için tıkla... eqeerogluu dedi: PS4 öyle sanırsam, benim konsolumda aynı durum mevcut çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dexter_ Morgan dedi: Normal eskidi artık PS4 Genişletmek için tıkla... CaIamity dedi: Hocam PS4 eskidi artık cihazınız da eskiyse olması çok normal. Benim de PS4'üm var bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki gelecek bir güncellemeyle düzelebilir mi?
erenspurs dedi: Çözümü yok oyun öyle direk. Genişletmek için tıkla... eqeerogluu dedi: PS4 öyle sanırsam, benim konsolumda aynı durum mevcut çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dexter_ Morgan dedi: Normal eskidi artık PS4 Genişletmek için tıkla... CaIamity dedi: Hocam PS4 eskidi artık cihazınız da eskiyse olması çok normal. Benim de PS4'üm var bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki gelecek bir güncellemeyle düzelebilir mi?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.494 Çözümler 23 Yer Tottenham 10 Ağustos 2023 #7 Sooend dedi: Peki gelecek bir güncellemeyle düzelebilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok, oyun bitti gibi neredeyse bundan sonra güncelleme bile almaz.
Sooend dedi: Peki gelecek bir güncellemeyle düzelebilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok, oyun bitti gibi neredeyse bundan sonra güncelleme bile almaz.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Ağustos 2023 #8 Sooend dedi: Peki gelecek bir güncellemeyle düzelebilir mi? Genişletmek için tıkla... hayır düzelmez