PS4 Fiyat Farkı

• Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.956
S

Shura

Ziyaretçi
İyi forumlar arkadaşlar. Yakın zamanda beyaz ps4 alacağım. Bir yerde sony eurasia garantili 1450 lira pazarlıkla 1400 ithalatçı garantili 1200 lira pazarlıkla 1100 lira olur. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi ? Bir de yanında gta v ve drive club almak istiyorum. Drive club iyimidir?

Bende drive club aldım ama pişman oldum hiç güzel değil bana göre ama önermem yani.Sony garantiside çok önemli değil.Yere düşürsen yapack değillerya.

Şuna dikkat et. Mesela ben geçen ay aldım. Bir sürü mağaza gezdim Bakkallar Türkiye garantili cihazı 1400'e, Teknosa gibi mağazalarda 1500'e satıyordu. Gold'da kampanya vardı. 1300 Tl'idi. Bende kampanyayı görünce atladım. Gold bilgisayar Türkiye garantili satar diyordum. Eve geldim bi baktım kutunun altında ithalatçı firma bilgileri var. Ama iş işten geçmişti. Allah'a şükür bi sıkıntı çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı