PS4 fiyatları düşer mi?

PS5 ülkemizde 8000 TL civarı satılacağı söyleniyor. Eğer böyle alırsa kimse bir konsola 8000 TL vermez. PS4 satışları devam eder. Buda fiyatı azaltmaz.

Afedersiniz ama bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmez tam tersine artar sadece "Zamcık" ülkenin en iyi yaptığı şey PS 5 çıksa bile gene düşmez.

Elektronik fiyatlarının düşeceğini hiç zannetmiyorum. En iyi ihtimal aynı kalır veya çok ufak bir indirim gelir.

Bence şimdiden para biriktirin. PS5 çıktığında hiç değilse ikinci el oyunlarda indirim olacaktır. En güzel oyunları daha uygun fiyata edinebilirsiniz.

Mesele fayda değil, belli sürümlerde kırıldığı söyleniyor bilemiyorum, bazı yabancı torrent siteleri de oyunları depolamaya başlamış şimdiden. PS3'ü 750 liraya sattım, zira sıfır satış fiyatı 999 liraydı. Kırılsın satıp kurtulayım şu makineden, TR PS Store bu satış politikasıyla devam ederse, benim gibi bir çok kişi daha vazgeçecek ve PC'ye yönelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…