PS4 fiyatları

Jealima

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, size bir sorum olacak yazın PS4 veya PS3 almayı düşünüyorum PS4 fiyatı 1400-1500 TL arası değişiyor sizce bu fiyat yaza doğru düşüş yaşar mı çünkü bu iki konsol arasında kaldım tabiki PS4 daha iyi konsol fakat PS3'ün efsane oyunlarınada bakamadım bu yüzden iki konsol arasında gelgitler yaşıyorum.

Ben geçen sene Ps3 almıştım yaz zamanı. 5-6 Tane oyun bulunuyor bende çok fazla değil, çünkü ciddi mulitplayer oyuncusuyum. Bu yüzden bir kaç tane alıp, uzun saatler oynuyorum. Last of Us, Call of Duty filan derken Gta 5 filan, öyle gidiyor... Ps4 almayı düşünmüyorum şu an için, en azından oyuncu sıkıntısı yaşayana kadar. Eğer sıkılırsam da Destiny almayı planlıyorum Ps3'e. Açıkçası Ps3 yeterli gibi geliyor. Ha derseniz ben daha iyi grafik istiyorum, daha yeni oyunlar istiyorum, o sizin tercihiniz olacaktır. Bende zamanında bir sürü oyunu var diye almıştım Ps3'ü.

Not: Ps4 şu an için 1200 Tl gibi fiyatlara bulunabiliyor.

Tabikide PS3 oyun açısından daha iyi kendine özel oyunları daha fazla öbür yandan PS4 oyun yelpazesi çok değil PS'yi grafik açısından değilde exclusive oyunları ve verdiği zevk için oynuyorum ama biraz daha grafikte fena olmaz.

Tamamen sizin kararınız. Sony'nin destek olaylarını, grafikleri, biraz DS'ları düşünün. Kararınızı verin. Bence ikisi de kötü plan olmaz. İkisinin de güzel yanları var, her ne kadar 3 eski olsa bile... Yarıdan daha ucuz diye düşününce, (oyunlar da böyle) mantıklı ve cazip.

Geçmişteki oyunları oynamadıysan gönül rahatlığıyla Ps3 alabilirsin ancak günümüzdeki oyunları oynamak için alıcaksan kesinlikle alma hele ki benim gibi bir orta dünya hayranıysan shadow of mordor , far cry 4 ve cod aw yi arkadaşımda oynadım cidden çok kötü . Bence önceden çıkmış oyunları Ps3 te bitir o sıra da para biriktir . Ps3 te ki oyunları bitirene kadar Ps4 veya iyi bir pc parası biriktirmiş olursun ve yeni çıkan oyunları oynarsın

Önerileriniz için hepinize teşekkürler.
aslında saydığın Shadow of mordor,Far Cry4 gerçekten benim ilgilendiğim oyunlar hele bide Witcher 3 çıktı mı tadından yenmez vallahi . Çok arada kaldım piyasaya göre hamlemi yapacam.
İşte arada kaldığım nokta ise oyunları ve fiyatlar PS4'e az daha güzel oyun çıksa oyun yelpazesini geliştirse onu alacam PS3'te yabana atılacak konsol hiç değil eski falan ama geçen 4.50 güncellemesi aldığını gördüm. hayla güncelleme sağlaması dehşet.

Shadow of mordor cidden çok beter Ps3 te 15fps ye kadar düşüyor . Hele bi Ps4 vs Ps3 videolarını izle için gidicek Ps3 ten soğuyacaksın . Bu arada oyunlar o kadar pahalı değil gittigidiyorda 150tl genel olarak en pahalı oyunlar ve 2.el oyunlar cidden çok uygun mesela battlefield 4 50 TL , thief de 50 TL shadow of mordor , far cry 4 vs. onlarda en fazla 100 TL oluyor . Şahsen bende yaza kadar para biriktirip Ps3 almayı planlıyodum ancak babam sınıfı geç o zamana kadar kumbarada Ps4 parasını bitiktiririz sonrada sana bi lcd çekerim dedi Bence sende yaza kadar para biriktir ve Ps4 al oyunları problem olmaz merak etme zaten bi gta v alsan bide yanında herhangi multiplayerı güzel olan bir oyun . Onları bitirene kadar yeni oyun parası biriktirirsin rahat ol yani.

Para biriktiriyorum tabiki de ama sonuçta öğrenciyim heralde sende öylesin biriktire biriktire bir yere kadar neyse bakacağız artık duruma göre fakat dediğin gibi Shadow of mordor harbiden PS3'te evlat acısı gibi duruyor.

Ps4 ü 2.el bence şahsen bende 2.el alcam 1000 TL ye yanında adamlar gta v filanda veriyolar yoksa sıfır Ps4 alınmaz tabi

Satılık 1 TB 2 aylık ps4 var bende, Call of Duty skin versiyonu + 3kol, sony garantili, ve 4 oyun ile birlikte satıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…