den1zates Zeptopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 PS4'e format attım kolu bağlayamıyorum. Orijinal DS4 kablosunu kaybettim sıradan bir kablo kullanıyorum bazı YouTube yorumlarında orijinal kablo kullanmalısınız yazıyor. Yeni bir kol alsam iki kolu da kullanabilir miyim?
PS4'e format attım kolu bağlayamıyorum. Orijinal DS4 kablosunu kaybettim sıradan bir kablo kullanıyorum bazı YouTube yorumlarında orijinal kablo kullanmalısınız yazıyor. Yeni bir kol alsam iki kolu da kullanabilir miyim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Mart 2022 #2 Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli.
Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli.
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.394 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 27 Mart 2022 #3 The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir Micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Bende yaklaşık 2 saat önce aynı şekilde kurulum yaptım Samsung Xiaomi cihazlarda kullanılan kablo olursa garanti işlem olur.
The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir Micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Bende yaklaşık 2 saat önce aynı şekilde kurulum yaptım Samsung Xiaomi cihazlarda kullanılan kablo olursa garanti işlem olur.
den1zates Zeptopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #4 The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim TlhTsdmr dedi: Bende yaklaşık 2 saat önce aynı şekilde kurulum yaptım Samsung Xiaomi cihazlarda kullanılan kablo olursa garanti işlem olur. Genişletmek için tıkla... Mavi bir ekranda ds4'ü PS'e bağlayın ve tuşa basın yazıyor. Hâlâ o ekranı geçemedim. The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilginiz için. Data aktarımı yapabilen bir kablo kullandım. Çalışıyor. Son düzenleme: 27 Mart 2022
The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim TlhTsdmr dedi: Bende yaklaşık 2 saat önce aynı şekilde kurulum yaptım Samsung Xiaomi cihazlarda kullanılan kablo olursa garanti işlem olur. Genişletmek için tıkla... Mavi bir ekranda ds4'ü PS'e bağlayın ve tuşa basın yazıyor. Hâlâ o ekranı geçemedim. The Anorak dedi: Orijinal kablo olmak zorunda değil. Data aktarımı yapabilen bir micro USB kablosu kullanmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilginiz için. Data aktarımı yapabilen bir kablo kullandım. Çalışıyor.