Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar PS4 format yani tam sıfırlama zararlı mı? Cihazı 3 hafta önce aldım, aldığımda sıfırladım. Şimdi yine sıfırlarsam bir zararı olur mu?
Arkadaşlar PS4 format yani tam sıfırlama zararlı mı? Cihazı 3 hafta önce aldım, aldığımda sıfırladım. Şimdi yine sıfırlarsam bir zararı olur mu?
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #2 Sakinol dedi: Arkadaşlar PS4 format yani tam sıfırlama zararlı mı? Cihazı 3 hafta önce aldım, aldığımda sıfırladım. Şimdi yine sıfırlarsam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz hatta daha iyi olur.
Sakinol dedi: Arkadaşlar PS4 format yani tam sıfırlama zararlı mı? Cihazı 3 hafta önce aldım, aldığımda sıfırladım. Şimdi yine sıfırlarsam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz hatta daha iyi olur.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 1.9 TDI dedi: Hayır olmaz hatta daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... FIFA 19 kasması düzelir mi?
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 Sakinol dedi: FIFA 19 kasması düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Belki.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Ocak 2021 #5 Sakinol dedi: FIFA 19 kasması düzelir mi? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 bende de var hiç kasmıyor üstelik konsol 2. el ve alalı 2-3 yıl rahat oldu ilginç.
Sakinol dedi: FIFA 19 kasması düzelir mi? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 bende de var hiç kasmıyor üstelik konsol 2. el ve alalı 2-3 yıl rahat oldu ilginç.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 30 Ocak 2021 #6 Sakinol dedi: FIFA 19 kasması düzelir mi? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 gibi hafif bir oyunun kasması bence yazılımsal bir problem değildir. İşlemci ve GPU termal macunlarını yenilemek çözebilir.
Sakinol dedi: FIFA 19 kasması düzelir mi? Genişletmek için tıkla... FIFA 19 gibi hafif bir oyunun kasması bence yazılımsal bir problem değildir. İşlemci ve GPU termal macunlarını yenilemek çözebilir.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 Ekin2407 dedi: FIFA 19 bende de var hiç kasmıyor üstelik konsol 2. el ve alalı 2-3 yıl rahat oldu ilginç. Genişletmek için tıkla... God of War'da bir sıkıntı yok FIFA 19 CDli kasıyor. 317678 dedi: FIFA 19 gibi hafif bir oyunun kasması bence yazılımsal bir problem değildir. İşlemci ve GPU termal macunlarını yenilemek çözebilir. Genişletmek için tıkla... God of War'da bir sıkıntı olmuyor.
Ekin2407 dedi: FIFA 19 bende de var hiç kasmıyor üstelik konsol 2. el ve alalı 2-3 yıl rahat oldu ilginç. Genişletmek için tıkla... God of War'da bir sıkıntı yok FIFA 19 CDli kasıyor. 317678 dedi: FIFA 19 gibi hafif bir oyunun kasması bence yazılımsal bir problem değildir. İşlemci ve GPU termal macunlarını yenilemek çözebilir. Genişletmek için tıkla... God of War'da bir sıkıntı olmuyor.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 30 Ocak 2021 #8 Sakinol dedi: God of War'da bir sıkıntı yok FIFA 19 CDli kasıyor. God of War'da bir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kasma değilde takılma olabilirmi belki CD çizilmiştir.
Sakinol dedi: God of War'da bir sıkıntı yok FIFA 19 CDli kasıyor. God of War'da bir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kasma değilde takılma olabilirmi belki CD çizilmiştir.
Sakinol Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #9 light kola dedi: Kasma değil de takılma olabilir mi belki CD çizilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum God of War'da CDli zaten. light kola dedi: Kasma değil de takılma olabilir mi belki CD çizilmiştir. Genişletmek için tıkla... Resmen alex hunter maçtan önce yürüyor ya hani her saniye takılıyor oyunun içinde FPS düşüyor. Kaleciyle karşı karşıya kalınca özellikle.
light kola dedi: Kasma değil de takılma olabilir mi belki CD çizilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum God of War'da CDli zaten. light kola dedi: Kasma değil de takılma olabilir mi belki CD çizilmiştir. Genişletmek için tıkla... Resmen alex hunter maçtan önce yürüyor ya hani her saniye takılıyor oyunun içinde FPS düşüyor. Kaleciyle karşı karşıya kalınca özellikle.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Ocak 2021 #10 Sakinol dedi: Bilmiyorum God of War'da CDli zaten. Resmen alex hunter maçtan önce yürüyor ya hani her saniye takılıyor oyunun içinde FPS düşüyor. Kaleciyle karşı karşıya kalınca özellikle. Genişletmek için tıkla... Bence çok sık format atma. Sıkıntı büyük ihtimalle CD yüzündendir benim tüm oyunlarım dijital hiçbir sorun yok stabil 30FPS yinede CD'yi kolonyalı mendil ile silmeyi dener misin?
Sakinol dedi: Bilmiyorum God of War'da CDli zaten. Resmen alex hunter maçtan önce yürüyor ya hani her saniye takılıyor oyunun içinde FPS düşüyor. Kaleciyle karşı karşıya kalınca özellikle. Genişletmek için tıkla... Bence çok sık format atma. Sıkıntı büyük ihtimalle CD yüzündendir benim tüm oyunlarım dijital hiçbir sorun yok stabil 30FPS yinede CD'yi kolonyalı mendil ile silmeyi dener misin?