E EnderTr72 Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 PS4 gamepadle mobilde pes veya FIFA oynayabilir miyiz?
lucifereniyisiyim Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 knk bende onu denedim ama olmuyo maalesef sedece ps de ve pc de
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Ağustos 2023 #3 Program ile oluyor, ben bunu kullanarak Shadow Fight 2 oynamıştım. Octopus - Gamepad, Keymapper - Google Play'de Uygulamalar Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com
Program ile oluyor, ben bunu kullanarak Shadow Fight 2 oynamıştım. Octopus - Gamepad, Keymapper - Google Play'de Uygulamalar Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com
E EnderTr72 Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 leeEVERETT dedi: Program ile oluyor, ben bunu kullanarak Shadow Fight 2 oynamıştım. Octopus - Gamepad, Keymapper - Google Play'de Uygulamalar Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım
leeEVERETT dedi: Program ile oluyor, ben bunu kullanarak Shadow Fight 2 oynamıştım. Octopus - Gamepad, Keymapper - Google Play'de Uygulamalar Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Ağustos 2023 #5 EnderTr72 dedi: Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım Genişletmek için tıkla... Neyi deneme şansım?
EnderTr72 dedi: Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım Genişletmek için tıkla... Neyi deneme şansım?
Bera27 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 109 9 Ağustos 2023 #6 EnderTr72 dedi: Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle çalışır daha önce o programda çok oyun oynadım, eğer para vermeden denemek istiyorsanız apksı mevcut ama tabi siz bilirsiniz, kolu telefona bağlayabildiyseniz gerisi kolaydır program kullanışlı
EnderTr72 dedi: Hocam deneme şansınız var mı eğer çalışırsa satın alacağım Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle çalışır daha önce o programda çok oyun oynadım, eğer para vermeden denemek istiyorsanız apksı mevcut ama tabi siz bilirsiniz, kolu telefona bağlayabildiyseniz gerisi kolaydır program kullanışlı
E EnderTr72 Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 leeEVERETT dedi: Neyi deneme şansım? Genişletmek için tıkla... Fifa mobilede çalışır mı? Kolda varsa deneyebilirsiniz demek istemiştim tabi zamanınız varsa
leeEVERETT dedi: Neyi deneme şansım? Genişletmek için tıkla... Fifa mobilede çalışır mı? Kolda varsa deneyebilirsiniz demek istemiştim tabi zamanınız varsa
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Ağustos 2023 #8 EnderTr72 dedi: Fifa mobilede çalışır mı? Kolda varsa deneyebilirsiniz demek istemiştim tabi zamanınız varsa Genişletmek için tıkla... Kolum yok maalesef şu an.
EnderTr72 dedi: Fifa mobilede çalışır mı? Kolda varsa deneyebilirsiniz demek istemiştim tabi zamanınız varsa Genişletmek için tıkla... Kolum yok maalesef şu an.