PS4 gamepad önerisi

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
PS4 gamepad bilgisayarda kullanmak için alacağım hangisini almalıyım veya sizin önerebileceğiniz var mı?

Son düzenleme:
Bilgisayarda kullanacaksan Xbox Kolu almanı öneririm çoğu oyun Xbox tuş kombinasyonunu kullanıyor diye duymuştum ben bilgisayarda Monster Pusat Clutch kullanıyorum memnunum

Bilgisayarda kullanacaksan Xbox Kolu almanı öneririm çoğu oyun Xbox tuş kombinasyonunu kullanıyor diye duymuştum ben bilgisayarda Monster Pusat Clutch kullanıyorum memnunum
XBOX kollarında gyro yok diye ben PS4 kolu aldım. Replika da olsa gayet işimi görüyor. 360TLye XBOX 360 kolu almıştım. PlayStation DoubleShock replika kolu ise Papara'nın Trendyol cashbacki sayesinde 400'e almıştım. Memnunum. XBOX kolu gibi kullanmak için DS4 programı kullanıyorum. Emule ederek XBOX 360 kolu gibi gösteriyor. Steam çoğu oyunda destek veriyor. Fiyatı uygun diye arkadaşıma önerdim kendisi de aldı. Okulun akıllı tahtasına Beach Buggy Racing 2 Island Adventure ve PES 2017 kurup son 1 haftadır oynuyoruz. USB Bluetooth adaptörü ile sorunsuz çalışıyor. PES için DS4 emulatörü gerekiyor ama BBR 2 tam destekliyor. 2 PS4 1 PS5 kolu bağlıyoruz 2 tane de klavye ile 5 kişi split screen oynuyoruz.

Ben çevremden duyduğuma göre çoğu bu sorundan müzdaripti emule ederek 360 kolu gibi gösterileceğini bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler

Ben çevremden duyduğuma göre çoğu bu sorundan müzdaripti emule ederek 360 kolu gibi gösterileceğini bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler
Yuzu gibi emulatörlerde Zelda oynarken mesela gyro lazım oluyor bazı shrinelarda. Gyro lazım olduğu için bir de Xbox 360 kontrolcüsünün stickleri biraz daha zor algıladığı için yani nişan almada sorunlar çektiğim için dualshock4 replikası aldım daha memnunum.

Hocam byoztek diye bir yer var link atmak yasak sanırım Hepsiburada'da onun kirmizi kamfulajli konsolosu bir adam YouTube üzerinden incelemiş 1 yıl önce yeni yorumlara baktım adam hala kullanıyorum sorun yok demiş onu almayı düşünüyorum. Sizin aldığınız nerden memnunmusunuz

Hocam xbox kollarını çok denedim ama olmuyo yani oynayamıyorum byoztek diye biyer var hepsiburada onun kirmizi kamfulajlj gamepadini Almayi düşünüyorum puani 4,7 ayrıca bir adam incelemiş 1 yıldır sorunsuz çalışıyor dedi

Son düzenleme:
Aldığım satıcı bu Trendyol üzerinden aldım.

Benim dediğim gamepad mantiklimi
Hocam fiyat olarak çok yüksek geldi bana. Dediğiniz satıcıdan bunları bulabildim. Ben şahsen aldığım gamepadi öneririm. Arkadaşlarla oynarken sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi de idare eder bir dualsense değil ama yakın işte. PS5te de kullanıyorum aldığım gamepadi zaten ve tanıma konusunda sorun çekmedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-09-13-13-39-000_trendyol.com.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2024-06-09-13-14-21-858_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 49

Attığınız gamepad satıştan kalkmış youtubda adam var byoztekten almis 1 yıldan fazladır gittiğini ifade etti ondan dolayi bunu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…