PS4 gamepad titreşim kapatma

140122

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi sorum budur. PS4 gamepadim var fakat PC'de oynuyorum onu söylemeyi eksit etmeyeyim.

Bilgisayarda PS4 gamepad'in titreşimini kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Gamepad'inizi bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın.
  2. Bilgisayarınızın "Cihazlar ve Yazıcılar" bölümüne gidin.
  3. "Game Controller Settings" veya "Oyun Kumandası Ayarları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
  4. Açılan pencerede, gamepad'inizi seçin ve "Özellikler" butonuna tıklayın.
  5. "Titreşim Testi" sekmesine gidin ve "Titreşim Yok" seçeneğini işaretleyin.
  6. "Tamam" butonuna tıklayın ve pencereyi kapatın.
Bu işlemi yaptığınızda, PS4 gamepad'in titreşimi devre dışı bırakılacaktır. Titreşimi yeniden etkinleştirmek isterseniz, aynı adımları takip edebilir ve "Titreşim Var" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Bilgisayarda PS4 gamepad'in titreşimini kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

2. Bilgisayarınızın "Cihazlar ve Yazıcılar" bölümüne gidin.
  3. "Game Controller Settings" veya "Oyun Kumandası Ayarları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
  4. Açılan pencerede, gamepad'inizi seçin ve "Özellikler" butonuna tıklayın.
  5. "Titreşim Testi" sekmesine gidin ve "Titreşim Yok" seçeneğini işaretleyin.
Bu işlemi yaptığınızda, PS4 gamepad'in titreşimi devre dışı bırakılacaktır. Titreşimi yeniden etkinleştirmek isterseniz, aynı adımları takip edebilir ve "Titreşim Var" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Hocam Chatgpt mi kullanıyorsunuz ?

Bilgisayarda PS4 Gamepad'in titreşimini kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

2. Bilgisayarınızın "cihazlar ve yazıcılar" bölümüne gidin.
  3. "Game Controller settings" veya "oyun kumandası ayarları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
  4. Açılan pencerede, gamepad'inizi seçin ve "özellikler" butonuna tıklayın.
  5. "Titreşim testi" sekmesine gidin ve "titreşim yok" seçeneğini işaretleyin.
Bu işlemi yaptığınızda, PS4 Gamepad'in titreşimi devre dışı bırakılacaktır. Titreşimi yeniden etkinleştirmek isterseniz, aynı adımları takip edebilir ve "titreşim var" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Maalesef cihazlar ve yazıcılar bölümünde Game Controller settings gibi bir şey yok gamepladimin bağlı olduğunu görüyorum fakat titreşim ayarı yok.

Oynadığınız oyunun ayarlar bölümünde "vibration" adında bir ayar olması lazım onu kapatın.

Tamamen kapatmak istiyordum ama sanırım o şekilde yetineceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı