Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 PS4 gamepad'i PC baglarken, cihazdan yanıt alamadık hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı?
Ömer faruk 1929 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #2 yiğitkerim dedi: zdan yanıt alamadık hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... REPLİKA MI?
yiğitkerim dedi: zdan yanıt alamadık hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... REPLİKA MI?
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #3 Ömer faruk 1929 dedi: REPLİKA MI? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok 4 5 ay önce 600'e almıştım ama çakma gibi durmuyor kablo ile bağlayınca sorun yok ancak kablosuz baglanmıyor
Ömer faruk 1929 dedi: REPLİKA MI? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok 4 5 ay önce 600'e almıştım ama çakma gibi durmuyor kablo ile bağlayınca sorun yok ancak kablosuz baglanmıyor
Ömer faruk 1929 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 yiğitkerim dedi: Hiçbir fikrim yok 4 5 ay önce 600'e almıştım ama çakma gibi durmuyor kablo ile bağlayınca sorun yok ancak kablosuz baglanmıyor Genişletmek için tıkla... playstations logosu varmı ve arkasında sony ibaresi varmı?
yiğitkerim dedi: Hiçbir fikrim yok 4 5 ay önce 600'e almıştım ama çakma gibi durmuyor kablo ile bağlayınca sorun yok ancak kablosuz baglanmıyor Genişletmek için tıkla... playstations logosu varmı ve arkasında sony ibaresi varmı?
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #5 Ömer faruk 1929 dedi: Playstations logosu var mı ve arkasında Sony ibaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Direkt PS4 DualShock hiçbir farkı yok orijinalle birebir görüntüde Ömer faruk 1929 dedi: Playstations logosu var mı ve arkasında Sony ibaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu düşünüyorum dokunmatik titreşim her şey sorunsuz çalışıyor
Ömer faruk 1929 dedi: Playstations logosu var mı ve arkasında Sony ibaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Direkt PS4 DualShock hiçbir farkı yok orijinalle birebir görüntüde Ömer faruk 1929 dedi: Playstations logosu var mı ve arkasında Sony ibaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu düşünüyorum dokunmatik titreşim her şey sorunsuz çalışıyor
Ömer faruk 1929 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #6 yiğitkerim dedi: Direkt PS4 DualShock hiçbir farkı yok orijinalle birebir görüntüde. Orijinal olduğunu düşünüyorum dokunmatik titreşim her şey sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Replikalardada bir sıkıntı yok dokunmatik falan orijinal olduğunu anlaman biraz uğraştırıyor detaylı fotoğraf yüklesene kral.
yiğitkerim dedi: Direkt PS4 DualShock hiçbir farkı yok orijinalle birebir görüntüde. Orijinal olduğunu düşünüyorum dokunmatik titreşim her şey sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Replikalardada bir sıkıntı yok dokunmatik falan orijinal olduğunu anlaman biraz uğraştırıyor detaylı fotoğraf yüklesene kral.
Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #7 Ömer faruk 1929 dedi: Replikalardada bir sıkıntı yok dokunmatik falan orijinal olduğunu anlaman biraz uğraştırıyor detaylı fotoğraf yüklesene kral. Genişletmek için tıkla...
Ömer faruk 1929 dedi: Replikalardada bir sıkıntı yok dokunmatik falan orijinal olduğunu anlaman biraz uğraştırıyor detaylı fotoğraf yüklesene kral. Genişletmek için tıkla...