PS4 Geç Algılama Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TurgutBerk

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, PS4'ümde geç algılama problemi var. Mesela GTA 5'ten örnek vereyim, X e basıyorum adam 0.5 sn sonra koşmaya başlıyor. Araba sonradan dönüyor falan. inFamous Second Son'da da X e basınca karakter sonradan zıplıyor. Başka 2 monitörde denedim yine aynı problem vardı. Nasıl çözebilirim?
(PS4'ümü sıfırladım, DS4'ü resetledim, hdmi kablo değiştirdim sonuç değişmedi.)

Sizde daha önceden de böyle problemler vardı. Bende böyle sorunlar yok. Problem büyük ihtimalle monitörünüzde. Monitörünüz hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Muhammet Kul Farklı monitörlerde ve TV lerde de denedim. İlk başta salonumdaki Televizyonumda denedim Philips modelini bilmiyorum. Gecikme vardı aldırmadım televizyondandır dedim, başka monitörde denedim. İlk denediğim monitör ASUS VN247H modeliydi. Değişen çok bir şey olmadı. Farklı bir Inca monitörde de denemiştim onda da az da olsa kendini hissettirdi.

Geriye denemediğim tek Rebuild Database seçeneği kaldı. Veritabanını onar diye geçiyor sanırım.

@TurgutBerk Sorunun nerede olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Konsolunuzun garantisi devam ediyor mu? Devam ediyorsa satın aldığınız yerde deneyerek yenisini temin etme hakkına sahipsiniz.

@Muhammet Kul Konsolu alalı 1 ay gibi bir süre oldu zaten. Sony garantisi devam ediyor. Ama eğer konsolun bir sıkıntısı yok ise serviste boşuna yorulmak istemiyorum, zaten konsolun faturası bir aile bireyimin üzerine onu da servise gitmeye ikna etmek oldukça zor olacak bu sebepten dolayı endişeliyim. İlginç şekilde inFamous oyununda daha az rahatsız ediyor GTA 5'e göre.

@TurgutBerk ASUS VN247H gibi 1ms tepki süresi olan ekranda görüntü gecikiyorsa konsolda sıkıntı vardır. HDMI konusuna değinemiycem onu değiştirip yeni taktığınızı söylediniz görmeden bir şey diyemem. Aldığınız yere götürüp orada bilgili kişilere kontrol ettirebilirsiniz. Format atın içinde 2 oyun olsun farklı farklı. Zaten aynı sorun olduğunu görünce yenisini vereceklerdir. Sony Eurasia garantisi varsa hiç telaş etmeyin.

2 Oyunda kutulu. Asus monitörde denediğimde GTA 5 vardı elimde onla denemiştim, GTA 5 internette bi kaç okuduğum yazıya göre gecikme sıkıntılı bir oyun zaten. Fakat inFamous'ı test edemedim. Çok düşük bir ihtimal oyun disklerinde problem olma ihtimali var mı? Konsolda sıkıntı olmasına çok akıl erdiremiyorum çünkü konsol sonuçta fişe takıp oynuyorsun sıkıntı çıkarması için bir sebep yok ki :/

@TurgutBerk Keşke sadece Gta'yı denemeseydiniz. Şimdi size gta 5 CD arızalı olabilir desem ne diyebilirsiniz mesela. En temizi Online PSN Game indirip test edebilirsiniz. Dijital oyun olduğu için gecikme varmı bir de ona bakın.

@Muhammet Kul ASUS VN247H ile deneme fırsatı bulduğumda ne yazık ki elimde sadece GTA 5 vardı. PSN'den bir demo oyun indirip deneyeceğim artık ne yapayım. Olmadı garantiye gideceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…