YamiSukehiro Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 15 31 Aralık 2023 #1 PS Store üzerinden DLC'yi indirdim fakat ana menüde Valhalla yazısına tıklayınca PS Store'ye atıyor. Kurulu eklentilere baktığım zaman ise Valhalla'nın yanında kilit işareti var ne yapmam lazım?
PS Store üzerinden DLC'yi indirdim fakat ana menüde Valhalla yazısına tıklayınca PS Store'ye atıyor. Kurulu eklentilere baktığım zaman ise Valhalla'nın yanında kilit işareti var ne yapmam lazım?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 31 Aralık 2023 #2 5.01 güncellemesini yaptın mı?
YamiSukehiro Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 15 31 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: 5.01 güncellemesini yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım oyun sürümü 5.03
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 31 Aralık 2023 #4 YamiSukehiro dedi: Yaptım oyun sürümü 5.03 Genişletmek için tıkla... Avrupa hesaplarında olmuyor sanırsam, ABD hesabı açıp öyle erişin DLC'ye. Diskinize uygun bir ABD PSN hesabı oluşturun.
YamiSukehiro dedi: Yaptım oyun sürümü 5.03 Genişletmek için tıkla... Avrupa hesaplarında olmuyor sanırsam, ABD hesabı açıp öyle erişin DLC'ye. Diskinize uygun bir ABD PSN hesabı oluşturun.
YamiSukehiro Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 15 31 Aralık 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: Avrupa hesaplarında olmuyor sanırsam, ABD hesabı açıp öyle erişin DLC'ye. Diskinize uygun bir ABD PSN hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Denedim bu sefer de içeriğe ulaşılamıyor diyor. Son düzenleme: 31 Aralık 2023
Şebnem Ferah dedi: Avrupa hesaplarında olmuyor sanırsam, ABD hesabı açıp öyle erişin DLC'ye. Diskinize uygun bir ABD PSN hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Denedim bu sefer de içeriğe ulaşılamıyor diyor.