Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 7 Ekim 2024 #1 Normalde PSN hesaplı makinelerde oluyor ama benimki biraz illegal olduğundan dolayı çekim yapamıyorum. Sadece ekranı kaydetmek için bir yöntem yok mu?
Normalde PSN hesaplı makinelerde oluyor ama benimki biraz illegal olduğundan dolayı çekim yapamıyorum. Sadece ekranı kaydetmek için bir yöntem yok mu?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.525 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 Ella Freya dedi: Normalde PSN hesaplı makinelerde oluyor ama benimki biraz illegal olduğundan dolayı çekim yapamıyorum. Sadece ekranı kaydetmek için bir yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Kendi kaydetme özelliğini kullanabiliyor olabilmeniz lazım.
Ella Freya dedi: Normalde PSN hesaplı makinelerde oluyor ama benimki biraz illegal olduğundan dolayı çekim yapamıyorum. Sadece ekranı kaydetmek için bir yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Kendi kaydetme özelliğini kullanabiliyor olabilmeniz lazım.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 8 Ekim 2024 #3 Yerayay dedi: Kendi kaydetme özelliğini kullanabiliyor olabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... PSN istiyor.
Yerayay dedi: Kendi kaydetme özelliğini kullanabiliyor olabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... PSN istiyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.525 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 Ella Freya dedi: PSN istiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak alamıyorsanız capture Card ile de alabilirsiniz.
Ella Freya dedi: PSN istiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak alamıyorsanız capture Card ile de alabilirsiniz.