Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.441 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #11 T A L O dedi: GTA'yı parayla da almana gerek yok bu ay içinde PS Plus extra kataloğuna eklenecek. Genişletmek için tıkla... Ekleyip ekleyip kaldırıyorlar ya birkaç ay sonra kalkarsa. eymen03 dedi: ps plus almıyorum ama gelirmi kesin Genişletmek için tıkla... Gelicek net.
T A L O dedi: GTA'yı parayla da almana gerek yok bu ay içinde PS Plus extra kataloğuna eklenecek. Genişletmek için tıkla... Ekleyip ekleyip kaldırıyorlar ya birkaç ay sonra kalkarsa. eymen03 dedi: ps plus almıyorum ama gelirmi kesin Genişletmek için tıkla... Gelicek net.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Kasım 2024 #12 Yerayay dedi: Ekleyip ekleyip kaldırıyorlar ya birkaç ay sonra kalkarsa. Gelecek net. Genişletmek için tıkla... Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum.
Yerayay dedi: Ekleyip ekleyip kaldırıyorlar ya birkaç ay sonra kalkarsa. Gelecek net. Genişletmek için tıkla... Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #13 Yerayay dedi: Dijitalden ucuz varsa alın kaçmaz yanlız çizik olmadığına emin olun. Genişletmek için tıkla... çizik yok T A L O dedi: Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 520 tlye cdli buldum alınmaz mı bide benim ps4 cd yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım
Yerayay dedi: Dijitalden ucuz varsa alın kaçmaz yanlız çizik olmadığına emin olun. Genişletmek için tıkla... çizik yok T A L O dedi: Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 520 tlye cdli buldum alınmaz mı bide benim ps4 cd yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Kasım 2024 #14 eymen03 dedi: Çizik yok. 520 TL'ye CD'li buldum alınmaz mı bir de benim PS4 CD'yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Takıp çalıştırmadan anlayamazsın.
eymen03 dedi: Çizik yok. 520 TL'ye CD'li buldum alınmaz mı bir de benim PS4 CD'yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Takıp çalıştırmadan anlayamazsın.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.441 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #15 T A L O dedi: Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PS nin işi belli olmaz. Daha yeni part 1 getirdiler gene kalkacak diyorlar. Uyguna satın alsın istediği zaman oynasın. eymen03 dedi: çizik yok 520 tlye cdli buldum alınmaz mı bide benim ps4 cd yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım Genişletmek için tıkla... Herhangi bir CD tak başka türlü test edemezsin.
T A L O dedi: Oynar kalkana kadar osırada indirim gelirse kendisi alır 3 aydan erken kalkıcağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PS nin işi belli olmaz. Daha yeni part 1 getirdiler gene kalkacak diyorlar. Uyguna satın alsın istediği zaman oynasın. eymen03 dedi: çizik yok 520 tlye cdli buldum alınmaz mı bide benim ps4 cd yi çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım Genişletmek için tıkla... Herhangi bir CD tak başka türlü test edemezsin.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #16 T A L O dedi: Takıp çalıştırmadan anlayamazsın. Genişletmek için tıkla... bozuk değildir ama herhalde hiç kullanmadım bide çizik yok eğer sorun olursa iade ederim
T A L O dedi: Takıp çalıştırmadan anlayamazsın. Genişletmek için tıkla... bozuk değildir ama herhalde hiç kullanmadım bide çizik yok eğer sorun olursa iade ederim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.441 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #17 eymen03 dedi: bozuk değildir ama herhalde hiç kullanmadım bide çizik yok eğer sorun olursa iade ederim Genişletmek için tıkla... PS'nin ilk sahibi misiniz?
eymen03 dedi: bozuk değildir ama herhalde hiç kullanmadım bide çizik yok eğer sorun olursa iade ederim Genişletmek için tıkla... PS'nin ilk sahibi misiniz?
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #18 Yerayay dedi: PS'nin ilk sahibi misiniz? Genişletmek için tıkla... kuzenim verdi o kullmaıyordu cdli baya Yerayay dedi: PS nin işi belli olmaz. Daha yeni part 1 getirdiler gene kalkacak diyorlar. Uyguna satın alsın istediği zaman oynasın. Herhangi bir CD tak başka türlü test edemezsin. Genişletmek için tıkla... evde çok eski cdler var onda disk destkelmşyor diyor
Yerayay dedi: PS'nin ilk sahibi misiniz? Genişletmek için tıkla... kuzenim verdi o kullmaıyordu cdli baya Yerayay dedi: PS nin işi belli olmaz. Daha yeni part 1 getirdiler gene kalkacak diyorlar. Uyguna satın alsın istediği zaman oynasın. Herhangi bir CD tak başka türlü test edemezsin. Genişletmek için tıkla... evde çok eski cdler var onda disk destkelmşyor diyor
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.441 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #19 eymen03 dedi: evde çok eski cdler var onda disk desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... Diski tanıdığına göre diski okuyor yani sıkıntı yoktur.
eymen03 dedi: evde çok eski cdler var onda disk desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... Diski tanıdığına göre diski okuyor yani sıkıntı yoktur.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #20 Yerayay dedi: Diski tanıdığına göre diski okuyor yani sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu PS4 disk tarafından desteklenmiyor diyordu
Yerayay dedi: Diski tanıdığına göre diski okuyor yani sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu PS4 disk tarafından desteklenmiyor diyordu