Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 14 Kasım 2024 #31 Yerayay dedi: Tamam CD-ROM'da fiziksel bir sorun yok. PS4 desteklemiyor CD'yi. Yani çalışıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bende PS4 alacagim. Alacagim PS4 urununde maalesef oyun CD'si yok. Herhangi bir CD ile test etmekle sakinca var mi?
Yerayay dedi: Tamam CD-ROM'da fiziksel bir sorun yok. PS4 desteklemiyor CD'yi. Yani çalışıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bende PS4 alacagim. Alacagim PS4 urununde maalesef oyun CD'si yok. Herhangi bir CD ile test etmekle sakinca var mi?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.441 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #32 Hououin Kyouma dedi: Bende PS4 alacagim. Alacagim PS4 urununde maalesef oyun CD'si yok. Herhangi bir CD ile test etmekle sakinca var mi? Genişletmek için tıkla... @T A L O adlı arkadaşın dediğine oyun CD si olmayan çoğu CD desteklenmiyor Muş. Ama bildiğim kadarı ile DVD ve Blu-ray filmleri bide kasetleri okuması lazımdı kendim denemiştim. İsteğiniz CD'yi takın okuyucusundan yana bir sorun olmaz.
Hououin Kyouma dedi: Bende PS4 alacagim. Alacagim PS4 urununde maalesef oyun CD'si yok. Herhangi bir CD ile test etmekle sakinca var mi? Genişletmek için tıkla... @T A L O adlı arkadaşın dediğine oyun CD si olmayan çoğu CD desteklenmiyor Muş. Ama bildiğim kadarı ile DVD ve Blu-ray filmleri bide kasetleri okuması lazımdı kendim denemiştim. İsteğiniz CD'yi takın okuyucusundan yana bir sorun olmaz.