PS4 GTA 5 İnstalling Sorunu

%2'de kaldı. Arkadaşlar en son sil yükle demişti. 27 GB indirme bitti. Sonra oyuna girerken installing yazıyor. Ama 2 saattir %2'de duruyor.
Kimse mi yardım etmiyor? Sil yükle dediniz bu oldu şimdi de.
Kardesim ayni sorun suan bende yasiyorum yanlislikla oyunu sildim tekrar yukledim simdi installing %2de takili kaldi kardesim bu sorunu cozebildinmi eyer yapabildiysen banada soylermisin (ps4)

%2'de kaldı. Arkadaşlar en son sil yükle demişti. 27 GB indirme bitti. Sonra oyuna girerken installing yazıyor. Ama 2 saattir %2'de duruyor.
BENIMKI SLIM ALALI DAHA COK OLMADI VE DEPOLAMADA SIKINTI YOK BASLATICAK VERILER OLACK SEKILDE INDIRDIM VE ilk basta %0ama sonra biraz bekledikten sonra %3 oldu ve devamı yavsta olsa 22 oldu 6 saatte yani 24 saat sonra tam olucak ins

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı