psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 20 Ağustos 2019 #1 En az 5 kere girmeye çalışınca hata veriyor. 20-25 dakika online girmeye çalışıyorum her girmek istediğimde. Not: PS4'te oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2019
En az 5 kere girmeye çalışınca hata veriyor. 20-25 dakika online girmeye çalışıyorum her girmek istediğimde. Not: PS4'te oynuyorum.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 20 Ağustos 2019 #2 PS4 plusun süresi var mı ?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 20 Ağustos 2019 #3 Nakerosu dedi: PS4 plusun süresi var mı ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demeye çalıştığınızı.
Nakerosu dedi: PS4 plusun süresi var mı ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demeye çalıştığınızı.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 20 Ağustos 2019 #4 psdkgo dedi: Anlamadım ne demeye çalıştığınızı. Genişletmek için tıkla... Playstation plus.
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #5 Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim.
Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 20 Ağustos 2019 #6 Nakerosu dedi: Playstation plus. Genişletmek için tıkla... Ertugrrul dedi: Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten PS Plus olmasa 5 6 denemede girmez. Zaten o ekrana gelemem PS plus olmasa. Ertugrrul dedi: Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten İnternete alakalı birşey değil. Eror veriyor İnternete alakalı birşey yok. Ethernet le bağlanıyorum zaten.
Nakerosu dedi: Playstation plus. Genişletmek için tıkla... Ertugrrul dedi: Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten PS Plus olmasa 5 6 denemede girmez. Zaten o ekrana gelemem PS plus olmasa. Ertugrrul dedi: Öncelikle PlayStation plus sahibi misin ? Eğer oyleysen wifi üzerinden bağlanıyorsan ethernet üzerinden bağlanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten İnternete alakalı birşey değil. Eror veriyor İnternete alakalı birşey yok. Ethernet le bağlanıyorum zaten.
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #7 psdkgo dedi: Zaten PS Plus olmasa 5 6 denemede girmez. Zaten o ekrana gelemem PS plus olmasa. Zaten İnternete alakalı birşey değil. Eror veriyor İnternete alakalı birşey yok. Ethernet le bağlanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Uzun bekleme sürelerinde alırsın erorru zaten..
psdkgo dedi: Zaten PS Plus olmasa 5 6 denemede girmez. Zaten o ekrana gelemem PS plus olmasa. Zaten İnternete alakalı birşey değil. Eror veriyor İnternete alakalı birşey yok. Ethernet le bağlanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Uzun bekleme sürelerinde alırsın erorru zaten..
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 20 Ağustos 2019 #8 Ertugrrul dedi: Uzun bekleme sürelerinde alırsın erorru zaten.. Genişletmek için tıkla... Çok uzun beklemiyorum. Hemen veriyor. İnternete alakası yok. Bir glich yaptıktan sonra oldu.
Ertugrrul dedi: Uzun bekleme sürelerinde alırsın erorru zaten.. Genişletmek için tıkla... Çok uzun beklemiyorum. Hemen veriyor. İnternete alakası yok. Bir glich yaptıktan sonra oldu.
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #9 psdkgo dedi: Çok uzun beklemiyorum. Hemen veriyor. İnternete alakası yok. Bir glich yaptıktan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemeyi deneniz mi ?
psdkgo dedi: Çok uzun beklemiyorum. Hemen veriyor. İnternete alakası yok. Bir glich yaptıktan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemeyi deneniz mi ?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Ağustos 2019 #10 Ertugrrul dedi: Silip tekrar yüklemeyi deneniz mi ? Genişletmek için tıkla... CD Oyun. Başka öneriniz var mı?
Ertugrrul dedi: Silip tekrar yüklemeyi deneniz mi ? Genişletmek için tıkla... CD Oyun. Başka öneriniz var mı?