P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 29 Aralık 2019 #1 PS4 ile GTA Online'ı açtıktan 10 dakika sonra kasmaya başlıyor, oynanmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor. Ne gibi bir sorun olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
PS4 ile GTA Online'ı açtıktan 10 dakika sonra kasmaya başlıyor, oynanmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor. Ne gibi bir sorun olabilir?
obelisk Kilopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 729 Çözümler 2 29 Aralık 2019 #2 Aşırı ısınma kaynaklı olabilir. Bilen bir yerde veya evde kendiniz içini açıp heatsinkleri ve fanları temizleyin.
Aşırı ısınma kaynaklı olabilir. Bilen bir yerde veya evde kendiniz içini açıp heatsinkleri ve fanları temizleyin.
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #3 Bende PS4 Slim var ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum muhtemelen aletin toz kapmıştır veya termal macun etkisini yitirmiştir yakın zamanda yenilemeni ve temizlemeni tavsiye ederim çünkü daha büyük sorunlara yol açabilir.
Bende PS4 Slim var ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum muhtemelen aletin toz kapmıştır veya termal macun etkisini yitirmiştir yakın zamanda yenilemeni ve temizlemeni tavsiye ederim çünkü daha büyük sorunlara yol açabilir.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 1 Ocak 2020 #4 Bende pro var sadece araç surerken oyle bi skntim vardi boost mode actim simdi kaymak gibi 30 fpsde ne kasar kaymak olabiliyorsa
Bende pro var sadece araç surerken oyle bi skntim vardi boost mode actim simdi kaymak gibi 30 fpsde ne kasar kaymak olabiliyorsa