D Dnz_Arda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlarımla GTA 5 oynamak istiyorum GTA 5 Premium alacağım. Online girmek için PS Plus ister mi bazıları istemez diyor da kafam karıştı. Buraya yazayım dedim.
Arkadaşlarımla GTA 5 oynamak istiyorum GTA 5 Premium alacağım. Online girmek için PS Plus ister mi bazıları istemez diyor da kafam karıştı. Buraya yazayım dedim.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 19 Temmuz 2021 #2 PlayStation 4'te Online sunuculara bağlanmak beleşe değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS D Dnz_Arda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 bruhmomentumtr dedi: PlayStation 4 de benim kuzenimin cd sinden online a ücretsiz girdim ama ps store dan bakınca ps plus la online oynanır diyo Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: PlayStation 4 de benim kuzenimin cd sinden online a ücretsiz girdim ama ps store dan bakınca ps plus la online oynanır diyo Genişletmek için tıkla...