A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Haziran 2023 #1 Yeğenlere hediye alacağım ama fiyatı çok uçuk. En uygun nereden alırız?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 26 Haziran 2023 #2 @Akif benim bildiğim o ucuz oyunları hesap olarak veriyorlar o da çok sağlıklı bir yöntem değil onun yerine Store'den alin.
@Akif benim bildiğim o ucuz oyunları hesap olarak veriyorlar o da çok sağlıklı bir yöntem değil onun yerine Store'den alin.
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 26 Haziran 2023 #3 Akif dedi: Yeğenlere hediye alacağım ama fiyatı çok uçuk. En uygun nereden alırız? Genişletmek için tıkla... Ps Store’da indirime girince çökün
Akif dedi: Yeğenlere hediye alacağım ama fiyatı çok uçuk. En uygun nereden alırız? Genişletmek için tıkla... Ps Store’da indirime girince çökün
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Haziran 2023 #4 533388 dedi: @Akif benim bildiğim o ucuz oyunları hesap olarak veriyorlar o da çok sağlıklı bir yöntem değil onun yerine Store'den alin. Genişletmek için tıkla... Yok hesap satın almayı düşünmüyorum herhangi bir koşulda.
533388 dedi: @Akif benim bildiğim o ucuz oyunları hesap olarak veriyorlar o da çok sağlıklı bir yöntem değil onun yerine Store'den alin. Genişletmek için tıkla... Yok hesap satın almayı düşünmüyorum herhangi bir koşulda.
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 Akif dedi: Yok hesap satın almayı düşünmüyorum herhangi bir koşulda. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. El uygulamalarda temiz ucuz bulabilirsin birazda pazarlık tabii.
Akif dedi: Yok hesap satın almayı düşünmüyorum herhangi bir koşulda. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. El uygulamalarda temiz ucuz bulabilirsin birazda pazarlık tabii.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 26 Haziran 2023 #6 Hocam PS Store'da premium Edition'lu paketi 89 TL gibi bir fiyata düşüyor. Bence fiyatı düştüğünde onu alın.
Hocam PS Store'da premium Edition'lu paketi 89 TL gibi bir fiyata düşüyor. Bence fiyatı düştüğünde onu alın.