gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Merhaba, ben PS4 cihazımdaki GTA V'deki Social Club hesabımdan çıkış yapıp başka bir hesapla girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba, ben PS4 cihazımdaki GTA V'deki Social Club hesabımdan çıkış yapıp başka bir hesapla girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
mirza684 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Social Club'a gir ve çıkış yapa tıkla. Artı 0 Eksi
KS KS gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 mirza684 dedi: Social Club'a gir ve çıkış yapa tıkla. Genişletmek için tıkla... Aslında hesap benim değil. Cihaz 2. el. PC'de "Home" tuşuna bastığımızda bir ekran çıkıyor ya işte o ekranı arıyorum ben. Oradan da çıkış yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
mirza684 dedi: Social Club'a gir ve çıkış yapa tıkla. Genişletmek için tıkla... Aslında hesap benim değil. Cihaz 2. el. PC'de "Home" tuşuna bastığımızda bir ekran çıkıyor ya işte o ekranı arıyorum ben. Oradan da çıkış yapılabiliyor.