quatro Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 112 4 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar, PS 4'te GTA 5 online girdiğimde resimdeki hata çıkıyor ve tekrar singlea bağlıyor. Nasıl geçecek bu sorun? Yardımlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Arkadaşlar, PS 4'te GTA 5 online girdiğimde resimdeki hata çıkıyor ve tekrar singlea bağlıyor. Nasıl geçecek bu sorun? Yardımlarınızı bekliyorum...
K KutayKaya Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #2 Modeminizin Frewal'ini kapatın. Aynı sorunu farklı bir oyunda yaşadık böyle çözüldü deneyin. Ayrıca modeminiz güncel mi ?, ps güncellediniz mi?, oyunun güncellemesini kontrol ettiniz mi ? Gibi ihtimallere de bakın.
Modeminizin Frewal'ini kapatın. Aynı sorunu farklı bir oyunda yaşadık böyle çözüldü deneyin. Ayrıca modeminiz güncel mi ?, ps güncellediniz mi?, oyunun güncellemesini kontrol ettiniz mi ? Gibi ihtimallere de bakın.
quatro Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 112 8 Ocak 2015 #3 Evet, sorun modemin güvenli internet profilinden kaynaklanıyormuş. Düzeldi şu anda, sağolun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Gencay 88 Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 1 18 Aralık 2019 #4 quatro dedi: Evet, sorun modemin güvenli internet profilinden kaynaklanıyormuş. Düzeldi şu anda, sağolun. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet profili nasıl kapatılır?
quatro dedi: Evet, sorun modemin güvenli internet profilinden kaynaklanıyormuş. Düzeldi şu anda, sağolun. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet profili nasıl kapatılır?
berkayz12 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 Banada aynı sorun çıktı güvenli internet profilini nasi kapatabilirim nolur yardım