Şu ön siparişle gelen para yüzünden aldım yaBen kutulu alacağım. PS Forumda herkes aynı sorundan şikayetçi.

Zaten hazır mail gelmiş yetersiz bakiye gibisinden bende kredi kartından çekerler sanıyorum ya cüzdanda para olsa demek ki oyun şuan iniyorduOyun indirmeye hazır duruma geldiğinde parayı çekerler. Yalnız PS Forumda indirilmeye hazır olduğu söyleniyor.

Evette işte indirmemesinden korkuyorum indire bastığımda hata veriyorHemen cüzdana para ekleyin. İndirmeye başlasın. Oyun 50 GB mıydı? Yani anca iner, benden söylemesi![]()
Cüzdana para eklemiştim. Maili dikkatlice okudum, oyun çıkmadan önce tekrar çekim olacakmış eğer olursa olur, olmazsa dediğiniz gibi kutulu alırım. Aslında sanal oyunda şunu seviyorum oturuyoruz oyun oynamak için diski takmamız lazım üşengeçlik geliyor o aradaO zaman para çekilmediyse hiç uğraşmayın. Direkt kutulu alın. Hem harita da çıkıyor, kutulu alınca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.