PS4 GTA5 playstation storeden ön sipariş yapan var mı ?

Cazzarie

Kilopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ön sipariş yapan var mı ? Ben yaptım indirmeye çalışıyorum hata alıyorum indiren var mı acaba ?

Ben kutulu alacağım. PS Forumda herkes aynı sorundan şikayetçi.

Ben kutulu alacağım. PS Forumda herkes aynı sorundan şikayetçi.
Şu ön siparişle gelen para yüzünden aldım ya

Ben cüzdana para eklememişim kredi kartından alınacağını sanıyorum Cüzdana parayı ekledim şimdi. Ne zaman çekerler acaba ?

Oyun indirmeye hazır duruma geldiğinde parayı çekerler. Yalnız PS Forumda indirilmeye hazır olduğu söyleniyor.

Oyun indirmeye hazır duruma geldiğinde parayı çekerler. Yalnız PS Forumda indirilmeye hazır olduğu söyleniyor.
Zaten hazır mail gelmiş yetersiz bakiye gibisinden bende kredi kartından çekerler sanıyorum ya cüzdanda para olsa demek ki oyun şuan iniyordu

Hemen cüzdana para ekleyin. İndirmeye başlasın. Oyun 50 GB mıydı? Yani anca iner, benden söylemesi

O zaman para çekilmediyse hiç uğraşmayın. Direkt kutulu alın. Hem harita da çıkıyor, kutulu alınca.

O zaman para çekilmediyse hiç uğraşmayın. Direkt kutulu alın. Hem harita da çıkıyor, kutulu alınca.
Cüzdana para eklemiştim. Maili dikkatlice okudum, oyun çıkmadan önce tekrar çekim olacakmış eğer olursa olur, olmazsa dediğiniz gibi kutulu alırım. Aslında sanal oyunda şunu seviyorum oturuyoruz oyun oynamak için diski takmamız lazım üşengeçlik geliyor o arada

Aynen. CD tak, çıkar uğraşmıyorsunuz. X'e bas. Yaslan arkana
Ama kutulu olunca da elinde bir şeyin bulunması farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…