Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 17 Kasım 2014 #11 Silinen üye dedi: Aynen. CD tak, çıkar uğraşmıyorsunuz. X'e bas. Yaslan arkana Ama kutulu olunca da elinde bir şeyin bulunması farklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Oturmadan önce alırım diğer oyunların kutularını oh mis Gta birde hep oynayacağım için hiç uğraşmama gerek kalmayacak uzun süre oynarım daha önce ps3de oynamadım sırf bu zamanı beklemek için şimdi sıra bende sabahlar olmasın
Silinen üye dedi: Aynen. CD tak, çıkar uğraşmıyorsunuz. X'e bas. Yaslan arkana Ama kutulu olunca da elinde bir şeyin bulunması farklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Oturmadan önce alırım diğer oyunların kutularını oh mis Gta birde hep oynayacağım için hiç uğraşmama gerek kalmayacak uzun süre oynarım daha önce ps3de oynamadım sırf bu zamanı beklemek için şimdi sıra bende sabahlar olmasın
C CPlOvEr Ziyaretçi 17 Kasım 2014 #12 Bugün kutulu aldım. Bu arada oyun içi para hediyesi kutulu versiyonda da varmış.
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 18 Kasım 2014 #13 Silinen üye dedi: Bugün kutulu aldım. Bu arada oyun içi para hediyesi kutulu versiyonda da varmış. Genişletmek için tıkla... O zaman bu daha çok sanal veya kutulu seven diye ayrılıyor ben bunu bilsem yine sanaldan alırdım aralarındaki tek var CD farkı zaten.
Silinen üye dedi: Bugün kutulu aldım. Bu arada oyun içi para hediyesi kutulu versiyonda da varmış. Genişletmek için tıkla... O zaman bu daha çok sanal veya kutulu seven diye ayrılıyor ben bunu bilsem yine sanaldan alırdım aralarındaki tek var CD farkı zaten.
Cazzarie Kilopat Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 960 Çözümler 1 18 Kasım 2014 #15 Silinen üye dedi: İndirme işlemi tamamlandı mı? Genişletmek için tıkla... evet oynuyorum çok güzel