PS4 güç kablosu 5'e uyar mı?

Elimde PS4 güç kablosu var. PS5'in kablosunu bir yerde unuttum, PS4 kablosu 5'te çalışır mı?

Muhtemelen çalışır ama herkes görünüşünden dolayı aynı kablo sanıyor 3-4-5 kablolarını ama bu tamamen yanlış bir durum çünkü voltaj değerli farklı aslında o kabloların.

Ben kullanmanızı pek önermem.

Muhtemelen çalışır ama herkes görünüşünden dolayı aynı kablo sanıyor 3-4-5 kablolarını ama bu tamamen yanlış bir durum çünkü voltaj değerli farklı aslında o kabloların.

Ben kullanmanızı pek önermem.
Şebeke gerilimi ne ise, kablo da o gerilimi verecektir. Amper deseniz hani belki derim de.
Kablo konusuna gelecek olursak, uyar.

Şebeke gerilimi ne ise, kablo da o gerilimi verecektir. Amper deseniz hani belki derim de.

Evet amperi de farklı kabloların. Kullanmasını önermiyorum. Gereksiz yere gülme atmayın. Bu konu hakkında bir rehber hazırlayacağım. İnsanlar bilgilensin diye. @Pikachu.34

Kullanılmaması için bir sebep yok. Kabloların hepsi aynı. PS3-PS4-PS5 hepsi birbirine uyar. Eskiden teyp kablosu olarak geçen kablolar.
Konsolun çektiği güçler de link üzerinde mevcut.
Şebeke gerilim 220 volt desek, konsol en fazla 1 amper çeker. 1 amper için de tutup da 2,5 milimetrekare kullanmayalım değil mi?

Evet amperi de farklı kabloların. Kullanmasını önermiyorum.

Kullanılmaması için bir sebep yok. Kabloların hepsi aynı. PS3-PS4-PS5 hepsi birbirine uyar. Eskiden teyp kablosu olarak geçen kablolar.
Konsolun çektiği güçler de link üzerinde mevcut.
Şebeke gerilim 220 Volt desek, konsol en fazla 1 amper çeker. 1 amper için de tutup da 2,5 milimetrekare kullanmayalım değil mi?

Bunların hepsinin farkındayım. Siz neden anlamıyorsunuz? 4 tane PlayStation yaktım ben bu kablolar yüzünden. O günden beri araştırdım. Bu kablolar göründüğü kadar aynı değil.

Lakin ben az da olsa size hak vermek ile birlikte hala sağlıklı olmadığının kanaatindeyim. Sizinle tartıştığım için kusura bakmayın. Kendim konsol cahili olmanın yakınında bile değilim ama gerçekten net bir sonuca ihtiyacım var. @Pikachu. 34.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı