S Sfoox Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 5 Kasım 2021 #2 Sfoox dedi: PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bozuk PlayStation alıp parçayı değiştirebilirsin.
Sfoox dedi: PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bozuk PlayStation alıp parçayı değiştirebilirsin.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 5 Kasım 2021 #3 Sfoox dedi: PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük şehirler de yapanlar var. 250-300tl civarı tutar.
Sfoox dedi: PlayStation oyun oynarken kapanma sorunu yaşıyordu tamirciye götürdüm güç kaynağı güç ünitesi bozulmuş dedi. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük şehirler de yapanlar var. 250-300tl civarı tutar.