PS4 güncelleme yapılamıyor

bysevko

Hectopat
Daha fazla  
Konsolu 2. el tanıdığımdan aldım. Aklaşık 5 6 gündür internete bağlı sorunsuz sıkıntısız kullandım. Bu akşam eve geldiğimde içindeki CD'nin dışarıda olduğunu gördüm ve bir sorun olduğunu anladım. Sistem güncelleme istiyor. Güvenli mod da 3 defa güncelleme denedim olmadı, flashtan denedim olmadı. Son çare sıfırlayıp sistemi yeniden kurmak gibi. Daha önce başına gelen veya bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Kurtarmak istiyorum çünkü aldığım kişiden kalma Mafia serisi var içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenli modda olması lazımdı. İlk bir rebuild database yapın sistem içinden deneyin bir de ne hatasi veriyor onu da söyleyin.

USB'ye yanlış şekilde atmış olabilirsin dosyayı. Dosyanın USB içindeki konum dizinini at bir de dosya adını at bakayım.

Sistemi sıfırlayınca düzeldi hocam. Sanırım hafıza ile alakalı. Harici disk olarak 3.0 SATA 2 veya 3 HDD öneriniz var mıdır?

Sistemi sıfırlayınca düzeldi hocam. Sanırım hafıza ile alakalı. Harici disk olarak 3.0 SATA 2 veya 3 HDD öneriniz var mıdır?

Mafia serisi gitti geçmiş olsun. Hafıza ile alakası olsaydı veri tabanını yeniden oluşturduğunda düzelmesi gerekirdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…