PS özel oyunlarını olan Last of Us part 1 2, uncharterd 1 2 3 4, God of War 3, 2018, ve Ragnarok, Marvel's Spider-Man ve Ghost of Tsushima'yı bitir öyle sat Xbox Series S al veya beğendiysen PS5 al.
Dediğim oyunları da CD olarak alıp bitirip takas yap öyle çok daha ucuza oynarsın.
PS özel oyunlarını olan Last of Us part 1 2, uncharterd 1 2 3 4, God of War 3, 2018, ve Ragnarok, Marvel's Spider-Man ve Ghost of Tsushima'yı bitir öyle sat Xbox Series S al veya beğendiysen PS5 al.
Dediğim oyunları da CD olarak alıp bitirip takas yap öyle çok daha ucuza oynarsın.
Uncharted 1 çok eski ama 2 çok keyifli bir oyun, 3.oyun teknik olarak Last of Us (PS3) ile aynı o da oynanabilir bence.
Ben geçen ay 3 oyunu tekrardan bitirdim
Uncharted 1 çok eski ama 2 çok keyifli bir oyun, 3.oyun teknik olarak Last of Us (PS3) ile aynı o da oynanabilir bence.
Yurt dışında ki akrabam bana hediye olarak PS 4 getirdi, fakat grafikler bana yetersiz geldi ve biraz donma FPS düşmesi sıkıntıları çekiyorum. Normalde böyle konulara kafayı takmam ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
Ben PS4 kullandıgim zamanda bir şey fark etmiştim eğer Store da oyunun açıklamalar bölümünde PS4 Pro enhanced yazıyor ise benim Slim cihazımda ufak takilmalar oluşuyordu. En basit örnek PS5'e geçmeden önce PS4 Slimde GTA SA Definitive Edition oynuyordum ama takılmalar oluyordu aynı PS4 sürümü oyunu PS5'e indirdiğim de takılma falan yaşamadım.