Hiç de bile. 7 yıllık PS4'ümle sabit 30FPS oyun oynuyorum. Grafikler de muazzam. Özel oyunları da çatır çatır oynuyorum. @Lintos da yeni aldı mesela. Pişman değil olmasına da gerek yok
O paraya bir şey toplanmaz ki PUBG Fortnite GTA 5 RDR2 bunları açan akıcı bir şekilde oynatabilen üstelik monitör dahil olması lazım klavye mouse hoparlör fiyatı çok aşar.
Hiç de bile. 7 yıllık PS4'ümle sabit 30FPS oyun oynuyorum. Grafikler de muazzam. Özel oyunları da çatır çatır oynuyorum. @Lintos da yeni aldı mesela. Pişman değil olmasına da gerek yok
Muhakkak oyun oynattığı kesin dostum, sadece alabiliyorsa PRO alması daha iyi dedim. Abimde PS4 var, çok da aşina değilim kendim kullanmadığım için. 30 FPS ile aldığın oyunu PC'ye göre düşük grafiklerle 30 FPS'de oynamak için 450 lira vermek can sıkıyor biraz. Yoksa kendim de konsol taraftarıyım.