PS4 halen daha alınır mı?

Arkadaşım senin PS4 ve PS5 oyunlarına verecek para çoksa vallahi yorma bizi. Biz sitede para toplayalım sana cihaz alalım .Sanal gözlükte alalım. Herkes cihazı konuşuyor kimse oyun paralarından bahsetmiyor. Ben ps4 oyunların kalitesini eleştirmiyorum. Sadace bir özeleştiri yapıyorum. Ben Dead strandingi PC'de oynuyorsam PS4 neden var? İlk aklıma gelen örnek.

Kardeşlik diye bir şey var PC'de olmayan. Arkadaşlarınızın oyunlarını oynayabiliyorsunuz ve oyunları yarı fiyatına alıyorsunuz. Ayrıca hep Death Stranding üzerinden yürüyorsunuz. Death Stranding, Sony'nin değil. Sony'nin stüdyolarının yapıp PC'ye çıkarttığı bi' Horizon var, o da 5 sene sonra çıktığından

Son düzenleme:
Uncharted,
Last of Us,
Spider Man,
God of War,
Last Guardian...

Bunlar bilgisayarda yok, nasıl oynayacaksın?

Oynamak istediğiniz tek oyun Death Stranding ise orası ayrı.

Ayıp ediyorsun cidden sen Steam hesabıma gel ben seni ale moduna alayım oyunlarımı bedava oyna Ya ben Dead stranding konusunda aklıma ilk gelen ilk örnek dedim. Gece gündüz PS4 takip etmiyorum ki. Tabii ki de kalkıp Sony God of War'ı PC'ye verecek hali yok.

Listeye bir bakın derim.

Uncharted,
Last of Us,
Spider Man,
God of War,
Last Guardian...

Bunlar bilgisayarda yok, nasıl oynayacaksın?

Oynamak istediğiniz tek oyun Death Stranding ise orası ayrı.

Ben PS4'ten PC platformuna gelenleri söyledim. Onları da bir ara atarlarsa PC platfromuna oynarız.

Ben PS4'ten PC platformuna gelenleri söyledim. Onları da bir ara atarlarsa PC platformuna oynarız.
İşte olay da bu. Ben olsam şaheserleri oynamayı şansa bırakmazdım. Bence GoW veya TLOU atılmaz. GoW PS2 döneminde çıktı ve bir oyunu bile PC'de yok. TLOU PS3 döneminin sonuna doğru geldi ve PC'de yok. Bir sürü örnek var.

PlayStation 1 le büyümeye başladım sayılır. PS2 ve PS3 kullandım. PS4 2-3 ay kadar oynadım elimde sattım. Harika God of War dönemini kısmen yaşadım. Bundan sonra şansa kalsa da olur kalmasada. Size iyi oyunlar.
Steam aile hesabıma davetlisin. Kokteyl düzenleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…