PS4 hangi Xbox ile takas edilmeli?

FexLevia

Megapat
PS4 mat kasa var 2 kol 15 kadar oyun var + 3 CD'li oyun var hepsi olmasa da aa sayılabilecek oyunlar var hangi Xbox ile takas etmeliyim? Xbox One X takas edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
One X donanım olarak daha üstün fakat desteği kesilecek. Paranız varsa Series S alın derim.

3500 gibi bir fiyattan sat üstüne ekleyip Series S al hem yeni nesil bir konsola geçersin hem de Game Pass ile daha çok oyun oynarsın (Series S'de DVD girişi yok sadece sanal kütüphane aklında bulunsun )

3500 gibi bir fiyattan sat üstüne ekleyip Series S al hem yeni nesil bir konsola geçersin hem de Game Pass ile daha çok oyun oynarsın (Series S'de DVD girişi yok sadece sanal kütüphane aklında bulunsun )

Game Pass için almak istiyorum PS4'te oyunlar çok pahalı. Xbox tarafında özel fiyatlandırmalar da mevcut.

Zaten önemli avantajı da Game Pass. Ultimate ile EA Play ve Live Gold aboneliği de geliyor. Yoksa fazla ucuz oyun yok.

Game Pass için almak istiyorum PS4'te oyunlar çok pahalı. Xbox tarafında özel fiyatlandırmalar da mevcut.

Dostum o zaman dediğim gibi 3500-3000 arası sat Letgo'ya ve Sahibinden'e ilan ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…